Google додасть в Chrome новий функціонал відтворення аудіо і відео

2 хв. читання

Google тестує окрему панель управління відтворенням, яка буде вбудована в інтерфейс настільної версії Chrome.

Вона буде розташовуватися в одному ряду з іконками розширень, дозволяючи ввімкнути або зупинити відтворення на будь-якому сайті без необхідності шукати і відкривати його вручну.

Натискання на піктограму викличе невелику панель управління, яка дозволить не просто зупинити відтворення, але ще і вкаже на сайт, який веде аудіо- або відеотрансляцію. Таким чином можна набагато ефективніше керувати відтворенням, якщо одноразово відтворюються кілька роликів.

google

Панель управління, про яку йде мова, вже доступна в Chrome Canary. Бажаючі випробувати нововведення до його офіційного релізу можуть завантажити тестову версію браузера Google, перейти в меню експериментальних функцій за адресою chrome://flags і активувати параметр Global Media Controls. Після цього необхідно перезавантажити браузер, і ви побачите нову піктограму, яка розташовується поруч з адресним рядком.

Поки панель управління знаходиться в стадії бета-тестування, вона може керувати відтворенням далеко не на всіх сайтах. Однак на більшості відомих ресурсів на кшталт YouTube, Netflix тощо, Chrome працює відмінно.

До речі, Microsoft випустила оновлення Android-додатку “Диспетчер Вашого телефону”, який дозволяє взаємодіяти з ПК на Windows за допомогою смартфону на Android.

Також уразливість в офіційному додатку відомого циркового колективу Cirque du Soleil виявили фахівці антивірусної компанії ESET.

Окрім цього, Кіберкомандування США (United States Cyber Command) попередило про експлуатацію кіберзлочинцями уразливості в поштовому клієнті Outlook з метою впровадження шкідливого програмного забезпечення в урядові мережі.

Поділитися
Exit mobile version