З’явилася можливість “дзеркально” відображати повідомлення з Android-смартфону на ПК

2 хв. читання
windows android

Microsoft випустила оновлення Android-додатку “Диспетчер Вашого телефону”, який дозволяє взаємодіяти з ПК на Windows за допомогою смартфону на Android.

Завдяки додатку можна ділитися файлами, обмінюватися фото, а тепер він отримав підтримку “дзеркального” відображення повідомлень, пише AndroidInsider.

Така можливість дозволяє переглядати і обробляти вхідні оповіщення, які надходять на смартфон користувача, на комп’ютері. Завдяки даній функції можна не відволікатися під час роботи за десктопом, але при цьому залишатися на зв’язку із зовнішнім світом.

У майбутньому розробники планують додати в “Диспетчер Вашого телефону” функцію зворотного відображення. Тобто користувачі зможуть отримувати повідомлення з комп’ютера на своєму Android-смартфоні, читати їх і обробляти, реагуючи на важливі. Це зручно, якщо мова йде про програми, які існують тільки на десктопних платформах, а доступу до комп’ютера немає.

Нагадаємо, корпорація Microsoft заборонила установку останнього оновлення Windows 10 (1903) на застарілі комп’ютери Apple. До списку входять всі Mac, які випустили до 2012 року.

Також китайські митники встановлюють шпигунську програму на смартфони туристів, які в’їжджають в країну через деякі пропускні пункти в Сіньцзяні. Програма сканує пристрій на предмет екстремістського контенту і передає інформацію владі.

Окрім цього, з настанням літнього сезону в Інтернеті зросла кількість привабливих пропозицій відпочинку за доступною ціною. Однак, насправді, за вигідними можливостями можуть стояти шахраї, які хочуть викрасти Ваші конфіденційні дані або кошти.

Поділитися
Exit mobile version