Нова iOS дозволятиме передавати дані між iPhone за допомогою кабелю

2 хв. читання
iphone amazon

Розробники Apple у новій iOS 13 дослухалися до користувачів і додали багато корисних опцій, яких так не вистачало iPhone. Серед них – темний режим інтерфейсу, спеціальний фільтр для невідомих абонентів, вдосконалені програми “Файли” і “Safari”.

Однак це не всі нововведення – після виходу третьої бета-версії iOS 13 ентузіасти натрапили на нову піктограму і рядки в коді операційної системи.

Як з’ясувалося згодом, Apple додала новий спосіб передачі даних – при первинній налаштуванні пристрою, пише AppleInsider.

Якщо раніше відновити дані можна було за допомогою хмарного сервісу iCloud або через iTunes, то тепер це можливо і через кабель – для цього необхідно підключити два iPhone безпосередньо один до одного.

Спосіб досить цікавий, хоча і викликає відразу два слушних питання: чи можна буде підключити Android-пристрій безпосередньо до iPhone та як підключити два iPhone один до одного, якщо в продажу немає кабелю Lightning-Lightning.

Відповідей на ці питання поки що немає: опція прихована і її наразі не можна використовувати навіть розробникам. Цілком ймовірно, що функція ще не дороблена, і її варто чекати в наступних збірках системи.

Нагадаємо, що реліз iOS 13, традиційно, варто чекати у вересні цього року. Тоді ж для завантаження стануть доступні загальнодоступні версії iPadOS, macOS Catalina, tvOS 13 і watchOS 6.

До речі, Microsoft випустила оновлення Android-додатку “Диспетчер Вашого телефону”, який дозволяє взаємодіяти з ПК на Windows за допомогою смартфону на Android.

Також уразливість в офіційному додатку відомого циркового колективу Cirque du Soleil виявили фахівці антивірусної компанії ESET.

Окрім цього, Кіберкомандування США (United States Cyber Command) попередило про експлуатацію кіберзлочинцями уразливості в поштовому клієнті Outlook з метою впровадження шкідливого програмного забезпечення в урядові мережі.

Поділитися
Exit mobile version