Як перенести SMS-повідомлення з одного Android-смартфона на інший?

2 хв. читання
android q 2

Коли купуєте новий смартфон та хочете перенести усі дані з одного на інший, із SMS-повідомленнями включно, для перенесення повідомлень можете скористатися програмою SMS Backup & Restore із Google Play Маркет.

Для початку встановіть SMS Backup&Restore на обидва Ваших смартфони. А також переконайтеся, що обидва телефони під’єднані до однієї і тієї ж мережі Wi-Fi.

Відкрийте програму на кожному зі смартфонів. На головному екрані будь-якого з телефонів натисніть кнопку “Передача”. Відкриється нове вікно з докладною інформацією про те, як працює ця функція.

Тепер виберіть відповідну опцію на кожному телефоні. На старому Вам потрібно вибрати опцію “Відправити”, а на новому, відповідно, “Прийняти”.

Обидва смартфони одразу почнуть шукати один одного в мережі. Як тільки телефон, що відправляє дані, знайде той, що приймає, виберіть його їх списку. Це ініціює процес передачі даних.

При цьому на Вашому новому смартфоні з’явиться повідомлення з дозволом на передачу даних, яке потрібно схвалити.

Коли з’єднання буде встановлено, Вам буде запропоновано здійснити передачу текстових повідомлень. Однак перед цим на телефоні, з якого відбувається відправка, в самій програмі буде створена архівна копія ваших SMS-повідомлень.

Після того, як резервна копія буде створена, на смартфоні, що приймає дані, з’явиться ця ж копія і опція відновлення повідомлень з резервної копії. Вам потрібно її вибрати.

Процес відновлення триватиме деякий час, але після цього на Вашому новому смартфоні в додатку для повідомлень Ви побачите всі Ваші старі переписки.

До речі, Microsoft випустила оновлення Android-додатку “Диспетчер Вашого телефону”, який дозволяє взаємодіяти з ПК на Windows за допомогою смартфону на Android.

Також уразливість в офіційному додатку відомого циркового колективу Cirque du Soleil виявили фахівці антивірусної компанії ESET.

Окрім цього, Кіберкомандування США (United States Cyber Command) попередило про експлуатацію кіберзлочинцями уразливості в поштовому клієнті Outlook з метою впровадження шкідливого програмного забезпечення в урядові мережі.

Поділитися
Exit mobile version