Apple відмовиться від складного iPhone на користь iPad

2 хв. читання
ipad web browser

Практична користь складних смартфонів досить сумнівна. Незважаючи на їх здатність збільшувати робочу площу дисплея, вони не виграють у планшетів ні з точки зору надійності, ні тим більше з точки зору ціни.

Apple вчасно це зрозуміла, а тому не стала поспішати з випуском складного iPhone, вважаючи за краще зосередити свою увагу на планшетах. Однак новаторські амбіції не дають компанії спокою і вона, щоб мінімізувати негативні наслідки свого рішення, задумалася про випуск складного iPad.

Як повідомили аналітики IHS Markit, Apple працює над проектом iPad зі складною конструкцією. Майбутній планшет отримає гнучкий дисплей, який можна буде складати навпіл, щоб природним чином зменшити габарити пристрою і, замість того щоб носити для нього окремий портфель, помістити його в невелику сумочку або навіть внутрішню кишеню куртки. Такий варіант може виявитися навіть більш практичним, ніж 4-дюймовий смартфон, що розгортається на 8 дюймів.

На жаль, інформації про проект складного планшета не так багато. Поки навіть невідомо, який форм-фактор Apple вибере для майбутньої новинки: чи буде вона розкладатися на манер Galaxy Fold або Huawei Mate X. Зате відомо, що майбутній гаджет хочуть оснастити повноцінним 5G-модемом, який забезпечить власника високошвидкісним доступом в Інтернет.

До речі, Microsoft випустила оновлення Android-додатку “Диспетчер Вашого телефону”, який дозволяє взаємодіяти з ПК на Windows за допомогою смартфону на Android.

Також уразливість в офіційному додатку відомого циркового колективу Cirque du Soleil виявили фахівці антивірусної компанії ESET.

Окрім цього, Кіберкомандування США (United States Cyber Command) попередило про експлуатацію кіберзлочинцями уразливості в поштовому клієнті Outlook з метою впровадження шкідливого програмного забезпечення в урядові мережі.

Поділитися
Exit mobile version