Ваш iPhone заблоковано? Інструкція з відновлення паролю та даних

3 хв. читання

Власники продукції Apple знають, якщо на пристрої з iOS шість разів поспіль неправильно ввести пароль, то пристрій буде заблоковано, а на екрані з’явиться повідомлення про його відключення.

Якщо ви забули свій пароль або Ваш iPhone повідомляє, що пристрій відключено, не турбуйтеся – спосіб відновлення доступу є. Дотримуйтесь інструкцій нижче, щоб видалити пароль і розблокувати iPhone або iPad.

Зауважимо, якщо до втрати пароля не була зроблена резервна копія, відновити дані на пристрої буде неможливо. Потрібно буде повністю стерти його, тобто видалити усі дані та налаштування.

Щоб стерти дані на пристрої для видалення пароля, можна обрати два способи:

  • якщо виконувалася синхронізація за допомогою програми iTunes, використовуйте цю програму;
  • якщо не вдається синхронізувати або підключитися до iTunes, перейдіть в режим відновлення.

Стирання даних пристрою за допомогою iTunes

Якщо пристрій було раніше синхронізовано з програмою iTunes, його можна відновити. При цьому дані на пристрої та його пароль будуть стерті.

Отже:

1. Підключіть пристрій до комп’ютера, на якому виконувалася синхронізація.

2. Відкрийте програму iTunes. Якщо з’явиться запит на введення пароля, скористайтеся іншим комп’ютером, на якому також виконувалася синхронізація, або перейдіть в режим відновлення.

3. Дочекайтеся, поки програма iTunes синхронізує пристрій і створить резервну копію. Після завершення синхронізації і резервного копіювання натисніть «Відновити [пристрій]».

4. Коли в ході відновлення пристрою з iOS відкриється екран налаштування, натисніть «Відновити з копії iTunes».

5. Потім виберіть свій пристрій в iTunes. Подивіться на дату створення і розмір кожної резервної копії та виберіть ту, яка найбільше Вам підходить.

itunes vidnovlennya

Стирання даних пристрою в режимі відновлення

Якщо Ви ніколи не проводили синхронізацію з iTunes і не налаштовували функцію «Знайти iPhone» в iCloud, для відновлення пристрою потрібно буде використовувати режим відновлення. При цьому дані на пристрої та його пароль будуть стерті.

Отже:

1. Підключіть пристрій з iOS до комп’ютера і відкрийте програму iTunes.

2. Після підключення пристрою виконайте примусовий перезапуск.
На iPhone X, iPhone 8 або iPhone 8 Plus натисніть і швидко відпустіть кнопку збільшення гучності. Потім натисніть і швидко відпустіть кнопку зменшення гучності. Згодом натисніть і утримуйте бічну кнопку, поки не з’явиться вікно режиму відновлення.

3. На пристрої iPhone 7 або iPhone 7 Plus одночасно натисніть бічну кнопку і кнопку зменшення гучності. Утримуйте їх, поки не з’явиться екран режиму відновлення.

4. На пристрої iPhone 6s і більш ранніх моделях, iPad або iPod touch одночасно натисніть кнопку «Додому» і верхню (або бічну) кнопку. Утримуйте їх, поки не з’явиться екран режиму відновлення.

5. Коли з’явиться пропозиція виконати відновлення або оновлення, виберіть «Відновити».

Програма iTunes завантажить програмне забезпечення для пристрою. Якщо це займе більше 15 хвилин, пристрій вийде з режиму відновлення і доведеться повторити підключення і перезавантаження смартфона чи планшета.

Джерело: TEHNOT

Поділитися
Exit mobile version