Веб-камери Microsoft зразка 2019 року підтримуватимуть Windows Hello?

2 хв. читання
lifecam microsoft

Користувачі уже чотири роки чекають від Microsoft анонсу власного варіанту веб-камери, що підтримує Windows Hello. З’явилася інформація, що компанія Microsoft планує представита у 2019 році кілька нових  веб-камер, пише internet.ua. Однак офіційного підтвердження ця інформація ще не отримала.

Подейкують, що веб-камери розробляються під кодовою назвою Bari. Їх згадки зустрічаються також під ім’ям Aruba, яке насправді означає програмне забезпечення для Surface Hub 2. До речі, уважні користувачі помітили, що ці веб-камери Microsoft показала ще в першій половині 2018 року, коли анонсувала Surface Hub 2.

Можливості камер Microsoft міститимуть інфрачервоний сенсор і сенсор глибини, за рахунок чого камера зможе працювати у парі з Windows Hello. Також ці сенсори відкриють додаткові можливості, наприклад, розмиття фону користувача у відеодзвінках. Подібна функція є також у Microsoft Teams.

Крім того, камера буде підтримувати 4К-дозвіл і роботу з консолями Xbox One і комп’ютерами на Windows 10. Це зробить їх хорошим вибором для стримерів, наприклад, або для тих, хто бажає обладнати свій ПК високоякісною веб-камерою для розпізнавання особи.

Востаннє Microsoft випустила веб-камеру у 2010 році у вигляді LifeCam Studio. Тоді про Windows 10 або Windows Hello ніхто й близько нічого не знав і не говорив. Експерти допускають, що замість бренду LifeCam буде використовуватися Surface, як у випадку з Hub, Laptop, Book, Pro, Go, Studio і Headphones.

Анонс нової веб-камери очікують уже цього року.

Поділитися
Exit mobile version