Власники HTC та Samsung першими зможуть протестувати нову Android Q

1 хв. читання

Компанія Google ухвалила рішення поширити дію програми попереднього тестування Android Q на нові пристрої. Цю інформацію журналістам підтвердив представник Google Ільян Малчев, пише AndroidInsider.

За його словами, цього року пошуковий гігант планує розширити аудиторію користувачів, які зможуть отримати доступ до бета-версії майбутнього оновлення операційної системи, додавши до переліку довірених смартфонів апарати кількох нових виробників.

У минулому році ранній доступ до Android 9 Pie отримали власники смартфонів таких брендів, як Google Pixel, Essential, Nokia, OnePlus, Oppo, Vivo і Xiaomi. Однак в цьому році пошуковий гігант готується до істотного розширення цього списку.

huawei2

Очікується, що Android Q зможуть протестувати власники апаратів Huawei, HTC, Samsung, Poco і LG, які мають досить велику аудиторію, а значить, зможуть надати значну допомогу в пошуку багів.

Перша бета-версія Android Q для розробників повинна була вийти в четвер, 7 березня. Однак чи то інформація інсайдерів виявилася помилковою, то чи Google в останній момент вирішила відкласти випуск оновлення, але на даний час компанія утримує апдейт на своїх серверах.

Нагадаємо, популярні Android-додатки відправляють персональні дані користувачів безпосередньо Facebook відразу ж після авторизації.

Також на базі платформи Android Messages запустять спеціальний месенджер, який працюватиме на мобільних пристроях під управлінням однойменної операційної системи.

Поділитися
Exit mobile version