Вийшло перше оновлення для Firefox 67 версії

2 хв. читання
firefox pc

Mozilla представила чергове оновлення для свого браузера Firefox на персональних комп’ютерах і на різних операційних системах.

Firefox 67.0.1 є першим мінімальним оновленням версії 67 і його можна зараз завантажити для платформи Windows, Linux і macOS. Користувачі браузера пізніше зможуть оновити його, пише Overclockers.

Також можна припустити, оскільки номер версії змінюється несуттєво, що тут всього лише виправляються нечисленні баги.

Однією із змін може стати метод переходу на нижчу версію браузера. Була ймовірність, що такий перехід може привести до пошкодження даних. У цьому оновленні представлена ​​нова перевірка сумісності для зменшення ймовірності зіткнутися з такою помилкою.

Firefox зараз є другим за популярністю браузером на персональних комп’ютерах, якщо вірити статистиці компанії NetMarketShare. При цьому частка ринку у нього всього близько 10%, а у лідера Chrome більше 67%. Ймовірно, що перехід браузера Microsoft Edge на движок Chromium значно зміцнить домінуюче становище цього движка і послабить конкурентів.

Нагадаємо, фахівець з безпеки Патрік Уордл (Patrick Wardle) розповів про нову уразливість в macOS, що дозволяє хакерам або шкідливим програмам обійти деякі захисні механізми в ОС за допомогою так званих “синтетичних” кліків (невидимі кліки, які генеруються ПЗ, а не людиною)

Також фахівці Trend Micro виявили нову кампанію з видобутку криптовалюти Monero, націлену на web-сервери, мережеві і знімні накопичувачі.

Окрім цього, Microsoft випустила низку оновлень, що знімають уразливості Zombieload, RIDL, Fallout і Store-to-Leak Forwarding, виявлені в процесорах Intel. Оновлення доступні для  версії Windows 10 і Windows server за цим посиланням.

Поділитися
Exit mobile version