Виробник дорогого тостера виходить на ринок смартфонів

3 хв. читання
Balmuda

Японська дизайнерська компанія Balmuda, відома своєю стильною технікою, оголосила про плани зробити смартфон. Поки що на самому пристрої не так багато деталей, але це буде телефон 5G, який, як очікується, вийде в листопаді. SoftBank продаватиме його як модель-носій, тоді як Balmuda також запропонує розблоковану версію.

Balmuda має досить обмежену лінійку товарів для дому, включаючи очищувачі повітря, зволожувачі повітря, світильники, динаміки, рисоварки тощо. Найвідомішим його продуктом є тостер під назвою “Balmuda The Toaster”, який продається за 25 850 ієн (близько 235 доларів (6527 гривень), хоча в США він продається за 329 доларів (9083 гривень). “Блумберг” повідомляв п’ять років тому, що цей пристрій став культовим хітом в Японії з тримісячним часом очікування на його придбання.

Це досить великий тостер. Акуратний дизайн скрізь, починаючи від крихітної маленької кружки, яку Ви використовуєте для заливання води для пари, до тих милих звуків, які видає, коли Ви повертаєте циферблат таймера. Все це викликає певну цікавість щодо того, що Balmuda може зробити за смартфон. Як тільки він вийде, ми повідомимо Вас.

Радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

Як видалити обліковий запис Facebook? – ІНСТРУКЦІЯ

Як синхронізувати вкладки між різними браузерами? – ІНСТРУКЦІЯ

Як зменшити цифровий слід та захистити особисті дані? ПОРАДИ

Instagram як бізнес: у чому секрет успіху в мережі?

Як правильно вибрати ноутбук? ПОРАДИ

До речі, китайського виробника розумних телевізорів Skyworth викрили в шпигунстві за користувачами. Кожні 10 хвилин апарат сканував приміщення з метою пошуку інших пристроїв, підключених до мережі Wi-Fi.

Також фахівець компанії ESET Джейк Мур виявив проблему, коли попросив свою восьмирічну дочку протестувати надійність функції розблокування iPhone за допомогою смарт-годинника Apple Watch, що дозволяє розблокувати смартфон при носінні захисної маски. Дівчинка наділа маску і негайно отримала доступ до татового iPhone, просто змахнувши вгору екран.

Apple випустила нову версію операційної системи iOS для iPhone та iPad. Вона додасть на пристрої низку нових функцій, але головні нововведення стосуються приватності користувачів та захисту їхніх персональних даних.

Окрім цього, зловмисники стали частіше використовувати документи Microsoft Excel (версії 4.0) для поширення шкідливих програм, таких як ZLoader і Quakbot.

Поділитися
Exit mobile version