Xiaomi випустить новий ноутбук на базі Windows 10

2 хв. читання
NoteBook Xiaomi

Компанія Xiaomi створює новий ноутбук на базі операційної системи Windows 10. Про це повідомила організація Bluetooth SIG, пише AKKet.com.

Компанія протестувала майбутню новинку, а потім поділилася подробицями про неї. Новий комп’ютер від Xiaomi називається RedmiBook 14 з 14-дюймовим IPS-екраном. Основою ноутбука є процесор від компанії Intel, який саме – не розкривається.

Дисплей при 14-дюймовій діагоналі має роздільну здатність 1920 на 1080 пікселів (FHD). Це буде найбюджетнійший портативний комп’ютер, а не професійна робоча станція з великою обчислювальною потужністю. Пристрій підтримуватиме дві найновіші технології Bluetooth 5.0 LE і Wi-Fi 802.11ac.

Про те, коли вийде Xiaomi RedmiBook, не повідомляють. З огляду на те, що цей пристрій сертифікували тільки зараз, його презентацію варто чекати в червні-липні, і відбудеться вона, звичайно, ж в Китаї.

Відомо, що прямо “з коробки” на новинку буде встановлена ​​оригінальна ліцензійна операційна система Windows 10, тому купувати її окремо не доведеться.

Нагадаємо, додаток WhatsApp дозволяв хакерам встановлювати на телефони шкідливу програму для стеження за користувачами, визнав власник одного з найпопулярніших месенджерів Facebook.

Також, найбільш поширеними серед шкідливих програм у квітні 2019 року в Україні були загрози, які показують рекламу.

Окрім цього, пристрої на iOS позбавлені можливості впливати на зовнішній вигляд інтерфейсу системи, тому замінити іконки додатків неможливо. Однак існує спосіб вирішити цю проблему.

Поділитися
Exit mobile version