Як безкоштовно отримати Word, Excel і PowerPoint? ПОРАДИ

3 хв. читання

Так, Ви можете безкоштовно отримати Word, Excel та всі інструменти Microsoft 365, не витрачаючи ні копійки. Просто зверніть увагу, що є деякі застереження.

Мабуть кожному з нас інколи потрібен доступ до документа Microsoft Word, презентації PowerPoint чи інших основних інструментів Microsoft 365 — для роботи, навчання чи особистого користування. Хоча програмне забезпечення може здатися необхідністю, його висока ціна змушує деяких людей йти іншим шляхом. Якщо Ви не хочете витрачати гроші на  Microsoft 365, не хвилюйтеся. Є кілька способів отримати послугу безкоштовно.

Пакет програмного забезпечення Microsoft для підвищення продуктивності містить Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Microsoft Teams, OneDrive і SharePoint. Зазвичай колекція  коштує  від 70 до 100 доларів США щороку для доступу за передплатою між пристроями та членами сім’ї. Microsoft також випустила нову окрему версію Microsoft Office для Windows і Mac під назвою Office Home та Student 2021 — за фіксованою ціною, без підписки — 5 жовтня, того ж дня, коли Windows 11 почала випуск.

Як отримати пакет Microsoft Office безкоштовно

Будь-хто може отримати місячну безкоштовну пробну версію Microsoft 365. Однак для цього потрібно ввести кредитну картку, і якщо Ви не скасуєте підписку до закінчення місяця, з Вас буде стягнуто 100 доларів США за річну підписку на Microsoft 365 Family (раніше називалася Office 365 Home).

Хороша новина полягає в тому, що якщо Вам не потрібен повний набір інструментів Microsoft 365, Ви можете безкоштовно отримати доступ до ряду його програм онлайн, включаючи Word, Excel, PowerPoint, OneDrive, Outlook, Календар і Skype. Ось як це зробити:

  • Перейдіть на Office.com.
  • Увійдіть у свій обліковий запис Microsoft або створіть його безкоштовно. Якщо у Вас уже є логін Windows, Skype або Xbox Live, у вас є активний обліковий запис Microsoft.

Asbrtact image of blue law scales against binary code background

  • Виберіть програму, яку хочете використовувати, і збережіть свою роботу в хмарі за допомогою OneDrive.

Отже, в чому підступ безкоштовної версії?

Можливо, Ви скажете: зачекайте хвилинку – якщо я можу отримати всі ці програми безкоштовно, навіщо взагалі платити за Microsoft 365? Причина в тому, що функціональність цих програм обмежена: вони працюють лише у Вашому веб-переглядачі, і Ви можете використовувати їх, лише коли Ви в мережі. Вони також мають менше функцій, ніж повні версії Microsoft 365.

Проте є ряд переваг, зокрема можливість ділитися посиланнями на свою роботу та співпрацювати в режимі реального часу, подібно до того, що дозволяють інструменти G Suite. Якщо Ви шукаєте базові версії кожної з цих програм, безкоштовна версія буде вдалим рішенням для Вас.

Джерело: cnet

Поділитися
Exit mobile version