Як налаштувати автовідповідь у режимі “Не турбувати” на iPhone?

3 хв. читання

Якщо на Вашому iPhone увімкнено режим “Не турбувати”, і хтось надіслав Вам текстове повідомлення, для нього можна налаштувати повідомлення “Автовідповідь”.

Як налаштувати це повідомлення та вирішити, хто його бачить, пише How-to Geek.

Спочатку відкрийте “Параметри”, натиснувши сірий значок шестерні. Зазвичай це на першій сторінці головного екрана.

iphone 1

У “Параметрах” торкніться “Не турбувати”.

У налаштуваннях “Не турбувати” прокрутіть вниз, доки не побачите опції автоматичної відповіді. Торкніться “Автовідповідь”.

На наступному екрані торкніться області введення тексту та введіть будь-яке повідомлення, яке хочете. Залежно від Ваших налаштувань, це повідомлення автоматично надсилатиметься людям, які надсилають Вам повідомлення, коли ввімкнено функцію “Не турбувати”.

Закінчивши вводити повідомлення, натисніть “Назад”.

Якщо Ви хочете змінити, хто отримуватиме повідомлення з автоматичною відповіддю, торкніться опції “Автовідповісти до” у параметрах “Не турбувати”.

Ви побачите список опцій, включаючи “Нікого” (це вимикає автоматичну відповідь), “Останні” (люди, які нещодавно надіслали SMS), “Вибране” (люди у Вашому списку вибраних контактів ) або “Усі контакти” (усі у Вашому списку контактів). Торкніться опції, яку Ви хочете вибрати.

Закінчивши, натисніть “Назад”, а потім вийдіть із “Параметрів”.

Радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

Чому варто дотримуватись максимальної приватності Вашого профілю і сторінки у соцмережах

10 кращих застосунків для Android та iOS, які допоможуть Вам у навчанні

Чому слід оновлювати програмне забезпечення? Поради

Як заблокувати небажаний контакт у Facebook? – ІНСТРУКЦІЯ

Як зупинити відстеження небажаними програмами Вашої точної геолокації? ІНСТРУКЦІЯ

Як захистити екаунт TikTok? Поради

Нове сімейство троянських шкідливих програм виявили фахівці з кібербезпеки. Загроза поширюється через шкідливі торенти та використовує численні прийоми, щоб отримати якомога більше криптовалюти від жертв, та при цьому уникнути виявлення.

Також компанії Apple і Google оголосили, що в майбутніх версіях операційних систем iOS і Android буде реалізована система відстеження поширення COVID-19, для використання якої раніше була потрібна установка окремого додатка.

Зверніть увагу, як з’ясували фахівці компанії Palo Alto Networks, найчастіше зловмисники імітують сайти Microsoft, Facebook, Netflix, PayPal, Apple, Royal Bank of Canada, LinkedIn, Google, Apple iCloud, Bank of America, Dropbox, Amazon і Instagram.

До речі, Apple випадково дозволила шкідливій програмі Shlayer працювати на macOS. Шкідливе ПЗ було замасковано під оновлення для Adobe Flash Player і пройшло необхідну верифікацію в Mac App Store.

Співробітники Mozilla провели нове дослідження, яке підтвердило, що історія переглядів браузера дозволяє ідентифікувати користувачів. Вони з’ясували, що більшість користувачів слідують звичними схемами перегляду веб-сторінок, і це дозволяє онлайн-рекламодавцям створювати їх точні профілі.

 

Поділитися
Exit mobile version