Як заборонити позначати вас на фото в Instagram?

2 хв. читання

Незалежно від того, чи ви відомий блогер з великою кількістю читачів, чи маєте свій приватний профіль для родини та друзів в Instagram, вам можуть надокучати незнайомці, використовуючи функцію позначок та згадок як інструмент агресивного маркетингу. Виконайте ці кілька простих кроків для захисту від спамерів.

Багато хто втомився від спамерів, які позначають вас на своїх фотографіях в Instagram по кілька разів на день. Доводиться кожен раз переходити, повідомляти, що на цьому фото не ви, і робити репорт в адміністрацію Instagram – повідомляти про спам. Мабуть, в самому фотосервісі теж розуміють, яких масштабів набула ця проблема, тому в Instagram існує функція, які дозволяє керувати позначками та згадками вашого профілю.

Як заборонити позначати себе в Instagram?

Ця функція допоможе вам назавжди вирішити проблему з небажаними позначками в Instagram.

Перейдіть у вкладку зі своїм профілем, в правому верхньому кутку натисніть на три горизонтальні смужки і виберіть “Налаштування і конфіденційність” в меню, що з’явилось.

Прокрутіть список опцій донизу та знайдіть “Позначки й згадки“.

Як заборонити позначати вас на фото в Instagram

Власне, це і є ті самі налаштування, які позбавлять вас від позначок і згадок з боку спамерів і незнайомих людей. Ви можете як зовсім закрити можливість іншим відзначати вас, так і залишити її тільки для людей, на яких ви підписані.

Для відміток також передбачена функція “Ручне схвалення позначок“. Якщо ви її активуєте, то користувач, який спробує вас позначити, побачить, чи дозволяєте ви це зробити. Також всі наступні позначки будуть з’являтися у розділі “Перевірка позначок“, де ви зможете їх передивитись та обрати, які ви бажаєте відобразити в своєму профілі, а які видалити.

Ось і все! Сподіваємось, що тепер ви не будете сіпатись кожного разу, коли бачите повідомлення про те, що хтось незнайомий позначив вас на фото чи відмітив у коментарях.

Поділитися
Exit mobile version