Як знайти втрачений iPhone — навіть якщо він вимкнений

В iOS 15 програма «Де iPhone» знайде Ваш телефон навіть після того, як акумулятор телефону розрядиться, або зловмисники вимкнуть його.

3 хв. читання

Програма «Find My»(Де iPhone) від Apple була дуже корисною функцією, яка дозволяла знайти втрачений (або вкрадений) телефон.

І тепер, коли iOS 15 дає можливість знайти Ваш телефон, навіть якщо акумулятор розрядився або він був вимкнений, утиліта «Де iPhone» стала ще кориснішою.

Ви зможете знайти вимкнений телефон, якщо у Вас:

  • iPhone 11
  • iPhone 11 Pro / iPhone 11 Pro Max
  • iPhone 12 / iPhone 12 Mini
  • iPhone 12 Pro / iPhone 12 Pro Max
  • iPhone 13 / iPhone 13 Mini
  • iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max

Ви дізнаєтеся, що ця функція активна, якщо під час вимкнення телефону Ви побачите фразу «iPhone можна знайти навіть після вимкнення» під перемикачем живлення.

Активуйте програму «Де iPhone»

Якщо Ви новачок у iPhone або ще ніколи не встановлювали програму «Де iPhone», ось як почати:

  • Перейдіть до Параметрів, натисніть на своє ім’я, а потім на «Локатор».
  • Натисніть «Де iPhone».

54BD74CD 0617 4B95 BFFD F75256F83B6F

  • Увімкніть «Де iPhone». Якщо Ви оновилися до iOS 15, Ви також можете активувати «Мережа локатора», що дозволить вам знайти свій телефон, навіть якщо він у автономному режимі. «Надсилати останнє місце» надішле місцезнаходження Вашого iPhone у Ваш обліковий запис Apple, коли батарея ось-ось розрядиться.


І це все! Тепер, якщо Ви втратите свій iPhone, Ви зможете відстежити його за допомогою програми «Де iPhone» на Mac (або іншому iPhone, якщо він у Вас є) або в будь-якому браузері, перейшовши на iCloud.com/find і здійснивши вхід за допомогою свого Apple ID.

Якщо Ви використовуєте веб-версію, Ви побачите зелену крапку, яка вказує на розташування Вашого iPhone. Виберіть крапку, а потім обведену «i» (для інформації), і Вам буде надано вибір: відтворити звук на Вашому телефоні, стерти його чи перевести його в «режим втрати». У «Режимі втрати» Ви можете ввести номер телефону, за яким з Вами можна зв’язатися, і повідомлення («Будь ласка, поверніть цей телефон якомога швидше!»). Після цього телефон буде заблоковано, доки Ви не введете його пароль повторно.

Якщо Ви користуєтеся програмою «Де iPhone» на мобільному пристрої, Ви отримаєте в основному ті ж функції (за винятком більш привабливого ​​інтерфейсу), а також вказівки на карті, як дістатися до телефону.

І так — якщо Ви використовуєте iOS 15 на своєму iPhone, Ви зможете знайти його, навіть якщо він розрядився або був вимкнений.

Примітка. Ви також можете використовувати програму «Де iPhone», щоб допомогти з власною безпекою — ділитися своїм місцезнаходженням з особами та надсилати регулярні сповіщення про те, коли Ви виїжджаєте та прибуваєте. Ви можете знайти вказівки щодо налаштування в нашій статті «Як контролювати доступ до Вашого місцезнаходження на iPhone? ПОРАДИ»

Поділитися
Exit mobile version