Як знайти загублені AirPods і що робити до того, як вони зникнуть

Якщо ви шукаєте свої загублені AirPods, виконайте ці кроки, щоб знайти їх.

3 хв. читання

Якщо ви постійно носите з собою AirPods, то знайомі з цією ситуацією: спочатку ви точно пам’ятаєте, де вони, а потім раптом починаєте перевертати подушки, розбирати диван, переглядати всі полиці та стільниці, або навіть повторювати свої ранкові маршрути в пошуках зниклих навушників.

Ці хитрі маленькі навушники іноді губляться, але, на щастя, AirPods оснащені корисними технологіями, які допомагають їх знайти і повернути в надійний білий футляр. Ви можете використовувати додаток “Локатор” від Apple, щоб знайти загублені AirPods і знову ними користуватися, проте існують деякі обмеження, про які ми розповімо далі.

Якщо ви шукаєте свої загублені AirPods після того, як вийняли їх з кейса, виконайте ці кроки, щоб знайти їх.

Як знайти загублені AirPods

1. Якнайшвидше налаштуйте “Локатор” на вашому iPhone

На екрані iPhone програма Локатор
Nina Raemont/ZDNET

Перш за все, налаштуйте функцію “Локатор”. Ця вбудована програма на вашому iPhone чи iPad стане незамінним помічником у пошуку загублених пристроїв, таких як AirPods або Apple Watch.

Зверніть увагу: вам слід налаштувати “Локатор” якнайшвидше, оскільки ви не зможете відстежити AirPods за допомогою цієї функції після їх втрати. Якщо ваші AirPods вже підключені до “Локатора”, переходьте до наступного кроку.

2. Відкрийте “Локатор”

Nina Raemont/ZDNET

Відкрийте програму “Локатор”, потім перейдіть на вкладку «Пристрої» і виберіть AirPods. Якщо ваші AirPods знаходяться поблизу, вони з’являться на карті.

3. Увімкніть звук, щоб знайти AirPods

Nina Raemont/ZDNET

Натисніть на функцію “Відтворити звук”, щоб знайти свої навушники. Ви почуєте звуковий сигнал. Зверніть увагу, що хоча б один з навушників має бути вийнятий із зарядного пристрою для активації звуку. Звук можна відтворити окремо для лівого або правого навушника, вибравши L або R. Після знаходження навушників, натисніть “стоп”, щоб припинити відтворення звуку.

Чи спрацює це, якщо я загубив AirPods, коли вони були в зарядному кейсі?

Якщо ви втратили AirPods, коли вони були у зарядному футлярі, відстежити їх через Find My буде важче. Карта у додатку “Локатор” відобразить останнє місце, де футляр був відкритий, але не оновить його до поточного розташування, якщо AirPods були переміщені після останнього використання.

Чи можна знайти AirPods, які не підключені до мережі?

На жаль, ні. Щоб їх можна було легко знайти, вони мають бути у мережі та підключені до Find My (Локатор).

Як знайти загублений Apple Watch? – ІНСТРУКЦІЯ

ДЖЕРЕЛО:ZDNET
Поділитися
Exit mobile version