Як знайти загублений смартфон Android?- ІНСТРУКЦІЯ

2 хв. читання

Знайома ситуація, коли загубили свій смартфон Android, увесь дім перевернули, а гаджет так і не знайшли. Але чи відомо Вам, що є один досить ефективний спосіб, щоб знайти пристрій?

У всіх версіях ОС Android, починаючи з 4.4, для пошуку пристрою є потрібна функція “Віддалене управління Android”, а починаючи з версії 5.0, функція увімкнена за замовчуванням.

Що потрібно, щоб скористатися даною функцією?

  1. Доступ до Інтернету на смартфоні.
  2. Налаштований екаунт Google.
  3. Бажано, щоб був увімкнений GPS.

Щоб знайти свій смартфон, Вам потрібно увійти в сервіс Google (https://www.google.com/android/find) з того ж облікового запису, який ввімкнено на загубленому телефоні. У меню зліва будуть дії, які Ви можете зробити зі своїм смартфоном.

find android

Знайти телефон

Місцезнаходження вказується на карті, розташованій праворуч від меню. Функція спрацює, якщо смартфон підключений до мобільного Інтернету, Wi-Fi, GPS.

Продзвонити

Функція хороша, якщо апарат втрачений на невеликій території, наприклад, це може бути квартира. Навіть якщо є звичка тримати смартфон без звуку постійно, дзвінок буде здійснений на повну гучність протягом п’яти хвилин.

Заблокувати

Якщо смартфон загубився поза кімнатою, а пошук не вдався, то можна заблокувати телефон і вивести на екран повідомлення з проханням повернути пристрій власнику, а також залишити свої дані.

Стерти дані

Функція очистить смартфон, як при скиданні до заводських налаштувань. Також будуть видалені дані з SD-карти, але це залежить від моделі телефону і версії Android.

Поділитися
Exit mobile version