З 2019 року у Google Maps можна обмінюватися повідомленнями

1 хв. читання

З початком 2019 року компанія Google представила чергове оновлення додатка Google Maps для Android. Головним нововведенням апдейта, який, очевидно, поки що доступний в тестовому режимі обраним користувачам, став віджет програми “Повідомлення”, пише internet.ua.

Завдяки йому користувачі зможуть безпосередньо зв’язуватися з компаніями та організаціями, чиї адреси та контакти присутні в базі даних картографічного сервісу пошукового гіганта.

Впровадження віджета “Повідомлень” покликано значно спростити комунікацію з представниками тих чи інших підприємств. Розробники вважають, що для користувачів часом буває складно відшукати контакти магазину, заклади громадського харчування або державної установи, щоб уточнити деталі про час їх роботи, перервах і вихідні дні. Завдяки вбудованим “Повідомленням” це можна буде зробити безпосередньо, не залишаючи додатка Google Maps.

google maps messages

За останній рік Google істотно розширила функціональність Google Maps. Одним з найбільш пам’ятних нововведень стали вбудовані віджети музичних сервісів на зразок Apple Music і Google Play Music. Завдяки їхній підтримці користувачі отримали можливість управляти відтворенням треків прямо під час використання карт або навігатора.

Поділитися
Exit mobile version