З’явилася нова технологія, яка дозволяє підключатися до двох Wi-Fi

2 хв. читання
wi f 6

Vivo впроваджує нову унікальну технологію для своїх смартфонів, що отримала назву “Dual Wi-Fi Acceleration”. Вона дозволяє підключатися до двох Wi-Fi одночасно для більш стабільного з’єднання.

Назва Dual Wi-Fi Acceleration приблизно перекладається як Подвійне прискорення Wi-Fi, що дає зрозуміти, яке у неї призначення. Функція дозволяє користувачам одночасно підключати свій мобільний пристрій до двох мереж Wi-Fi, що, як стверджує Vivo, стане в нагоді в іграх, а також для більш швидкої і плавної роботи в Інтернеті. Нова технологія підтримує одночасне підключення до Wi-Fi 2,4 ГГц і 5 ГГц.

Анонсуючи Dual Wi-Fi Acceleration, Vivo також показала невелике відео, в якому продемонструвала на одному зі своїх смартфонів з включеною технологією Dual Wi-Fi Acceleration інтелектуальну функцію прискорення мережі. Якщо смартфон вже підключений до Wi-Fi, при натисканні на цю опцію, відкривається список з доступних мереж, де користувач може вибрати ще одну будь-яку мережу і підключитися до неї, не втрачаючи при цьому з’єднання з першою точкою доступу.

До речі, в плагіні Ad Inserter для WordPress, встановленому на більш ніж 200 000 сайтів, знайшли уразливість, яка дозволяє зловмисникові віддалено виконати PHP-код. Уразливість зачіпає всі web-сайти на WordPress з встановленою версією Ad Inserter 2.4.21 або нижче.

Також фахівці Check Point виявили новий вид шкідливого ПЗ для Android, який встиг заразити більше 25 млн пристроїв.

Стало відомо, що Facebook вбудовує приховані коди в фотографії, завантажені користувачами на сайт. Компанія може відстежувати пов’язану з ними активність і використовувати ці дані для таргетованої реклами.

Окрім цього, дослідник із безпеки Лаксман Мутія (Laxman Muthiyah) повідомив про критичну уразливість в мобільному додатку Instagram. Експлуатація уразливості дозволяла скинути пароль для всіх облікових записів Instagram і отримати повний контроль над ними.

Зверніть увагу, співробітники Служби безпеки України спільно з партнерами із США припинили діяльність потужного хакерського угруповання. Відео замаскованого центру дивіться тут.

Google оголосила про триразове збільшення розміру максимальних сум, виплачуваних у рамках програми винагороди за знайдені уразливості в браузері Chrome і його компонентах.

Поділитися
Exit mobile version