З’явився новий додаток iCloud для Windows 10

2 хв. читання

Apple і Microsoft об’єдналися і випустили на Windows 10 новий клієнт iCloud . Його головна особливість – можливість переглядати файли прямо через “Файловий провідник”.

Новий додаток працює на базі тієї ж технології, що і функція “Файли за запитом” в OneDrive . Це означає, що всі файли з хмари відображаються прямо в “Провіднику”. Ви можете завантажувати тільки той контент, який вам потрібен. Після завантаження він буде позначений спеціальним значком.

iCloud for Win

Новий iCloud повинен сподобатися всім власникам пристроїв від Apple, які є ще й власниками ПК на Windows 10. Справа в тому, що зі старим клієнтом постійно виникали проблеми – наприклад, він дуже повільно синхронізував файли.

Новий додаток дає доступ до фотографій, відеороликів, пошти, календаря та інших даних. Завантажити його можна безкоштовно з Microsoft Store.

Завантажити iCloud

Окрім цього, в липні Google відключить синхронізацію між сервісами “Фото” та “Диск”. Зображення та відео, які Ви додасте в один із сервісів, більше не з’являться в іншому автоматично.

До речі, застаріле шкідливе програмне забезпечення ICEFOG (інша назва Fucobha), яке вважали таким, що зникло, знову з’явилося в арсеналі кіберзлочинців.

Також за останні кілька років майже 440 мільйонів користувачів Android встановили додатки з Google Play Store, що містять нав’язливу рекламу.

Нагадаємо, що спільна команда дослідників з Віргінського політехнічного інституту, аналітичного центру RAND і компанії Cyentia Institute опублікувала результати цікавого дослідження, з’ясувавши, яка кількість уразливостей, виявлених за останній десяток років, насправді використовувалася у реальних атаках.

Поділитися
Exit mobile version