Новий браузер для геймерів випустила Opera

2 хв. читання
Що робити, якщо на клавіатурі не працює клавіша

Opera випустила десктопний браузер, призначений спеціально для геймерів. Головна особливість Opera GX – обмежувач процесора і оперативної пам’яті.

Також в ньому є широкі можливості налаштування зовнішнього вигляду, екран з вигідними пропозиціями, інтеграція з Twitch і низка інших функцій.

Зазвичай браузери споживають чимало ресурсів комп’ютера, тому перед запуском ігор їх доводиться закривати. В Opera GX такої проблеми немає: на спеціальній вкладці Ви можете обмежити споживання процесора і оперативної пам’яті. Там же можна подивитися, скільки ресурсів браузер витрачає в цей момент.

На екрані нової вкладки відображаються актуальні знижки на ігри, а також новини в сфері інтерактивних розваг і технологій. Як і в стандартній версії Opera, в браузері для геймерів є панель з швидким доступом до різних параметрів і сервісів. На ній можна швидко переглянути свої підписки на Twitch і дізнатися, що улюблений стример запустив трансляцію.

За замовчуванням у браузері включена чорна тема з червоними елементами, але ви можете змінити колір на будь-який інший. Також у програмі є особливі звукові ефекти: їх записала група Berlinist, яка працювала над саундтреком до гри Gris.

В Opera GX є і функції, які присутні в стандартній версії браузера. Серед них – безкоштовний VPN , блокувальник реклами та панелі з доступом до різних мессенджерів.

Завантажити Opera GX

Окрім цього, в липні Google відключить синхронізацію між сервісами “Фото” та “Диск”. Зображення та відео, які Ви додасте в один із сервісів, більше не з’являться в іншому автоматично.

До речі, застаріле шкідливе програмне забезпечення ICEFOG (інша назва Fucobha), яке вважали таким, що зникло, знову з’явилося в арсеналі кіберзлочинців.

Також за останні кілька років майже 440 мільйонів користувачів Android встановили додатки з Google Play Store, що містять нав’язливу рекламу.

Нагадаємо, що спільна команда дослідників з Віргінського політехнічного інституту, аналітичного центру RAND і компанії Cyentia Institute опублікувала результати цікавого дослідження, з’ясувавши, яка кількість уразливостей, виявлених за останній десяток років, насправді використовувалася у реальних атаках.

Поділитися
Exit mobile version