Якими будуть нові смартфони Galaxy Z Fold 3 та Z Flip 3? ОГЛЯД

6 хв. читання

Samsung представила дві нові моделі телефонів з гнучким екраном – Galaxy Z Fold 3 і Galaxy Z Flip 3. Обидва смартфони складаються і мають гнучкий екран-плівку. Крім того, компанія показала новий розумний годинник Galaxy Watch 4 і бездротові навушники Galaxy Buds.

Презентація Samsung Galaxy Unpacked транслювалася в прямому ефірі на YouTube і в соціальних мережах.

https://youtu.be/V7ixp-XwqGI

Нові складані телефони використовують процесор Snapdragon 888 – такий же як, наприклад, у Google Pixel 4a. Обидві моделі захищені від води, на відміну від попередніх моделей лінійки Fold, від яких вони майже не відрізняються дизайном.

У компанії стверджують, що ці моделі легші і міцніші за попередників – завдяки використанню нових матеріалів.

Galaxy Z Fold 3 розкривається вздовж, як книга. Гнучка поверхня 7,55-дюймового дисплея складається всередину, але на екрані не мають з’являтися складки – лінія згину зовсім непомітна.

Екран з покриттям антивідблиску в розкладеному стані виростає майже до розмірів планшета; з боків розташовані дві колонки з об’ємним звуком.

Зовні у телефона інший екран, на 6,23 дюйма. Обидва дисплеї оновлюються з частотою 120 Гц.

На задньому боці смартфона – три камери з роздільною здатністю 12 мегапікселів, на фронтальному боці – одна, з роздільною здатністю 10 мп. Ще одна камера, для селфі, розташована під дисплеєм.

Телефон працюватиме зі спеціальною ручкою S-Pen, яка дозволить швидко записувати на екрані інформацію від руки, малювати й управляти телефоном дистанційно.

Galaxy Z Flip 3 виглядає меншим, ніж звичайний смартфон, і розкривається горизонтально, як пудрениця. Зовні у нього маленький зовнішній дисплей для повідомлень, який може слугувати також як видошукач. У компанії називають телефон найбільш стильним продуктом в її історії.

Основний дисплей теж гнучкий, з діагоналлю 6,5 дюйма і з частотою оновлення 120 Гц. Поруч з ним розташована селфі-камера. За допомогою маленького екрану на передній панелі можна, не відкриваючи смартфон, зняти відео або управляти плеєром.

У порівнянні з попередньою моделлю Flip 2, що вийшла в 2020 році, теж з гнучким екраном, Flip 3 на 300 доларів дешевша і коштує 999 доларів. Найдешевша модель Fold 3 обійдеться в 1799 доларів.

Розумний годинник Galaxy Watch 4 може виміряти частку жиру в організмі носія

Компанія також представила новий розумний годинник Galaxy Watch 4 і бездротові навушники. Водонепроникний годинник вийде в трьох розмірах і буде витримувати занурення на 50 метрів. У компанії стверджують, що він працює і без смартфона Samsung.

Годинник рекомендує власнику час для прогулянок і сну, а коли людина спить, заміряє рівень кисню в його крові. Технологія BIA дозволяє виміряти частку жиру і м’язів в тілі носія за допомогою слабкого електричного імпульсу.

Навушники – зелені, рожеві, чорні або білі – коштуватимуть близько 200 доларів.

Galaxy Z Fold3 і Z Flip3 надійдуть у магазини США і Європи 27 серпня. За словами аналітика компанії Cape Investment & Securities Пак Сунь-Суна, складані телефони можуть мати велике майбутнє.

“Точно є запит на великі екрани, тому що люди споживають більше медіаконтенту, а складана форма – це єдиний спосіб зробити так, щоб великий екран було легко носити з собою… Проблема в ціні”, – сказав аналітик в бесіді з агентством Reuters.

Складані телефони цього року становитимуть лише 0,6% від загальної кількості вироблених смартфонів, але ринок швидко зростає: в минулому році їх було випущено удвічі менше, відзначається в дослідженні компанії Counterpoint Research.

Джерело: BBC

Радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

Телефонне шахрайство: як розпізнати обман та викрити зловмисника?

Платіжна безпека: як вберегтися від шахраїв під час користування онлайн-банкінгом?

Як автоматично пересилати певні електронні листи в Gmail? – ІНСТРУКЦІЯ

Що таке Google Tensor і як він покращить майбутні смартфони? ОГЛЯД

Деякі телефони на Android втратять доступ до Gmail і YouTube і чим це Вам загрожує

Як заблокувати спам на Google Диску? ІНСТРУКЦІЯ

До речі, Apple скануватиме фото в iPhone користувачів, щоб захистити дітей від насильства. Про це заявив сам американський технологічний гігант.

Виявлено спосіб, що дозволяє користувачам Telegram для Mac назавжди зберігати повідомлення, які повинні самі знищуватися і переглядати їх без відома відправника. Уразливість виправити неможливо.

Зверніть увагу, шахрайську схему з виманювання даних платіжних карт українців вигадали зловмисники, створивши фейкову сторінку у Facebook та фейковий сайт ТСН. Довірливих користувачів змушували вказувати дані своїх платіжних карток.

Окрім цього, Windows 11 може вийти раніше, ніж Ви думали. Майкрософт була щедрою з інформацією про Windows 11, за значним винятком є ​​дата виходу. Однак компанія могла ненароком відкрити вікно випуску за жовтень, завдяки деяким документам підтримки Intel та Microsoft, виявленим BleepingComputer.

Також якщо Ви регулярно пересилаєте повідомлення на інший обліковий запис електронної пошти, чому б не автоматизувати це завдання? Використовуючи зручну функцію фільтрування в Gmail, Ви можете автоматично пересилати певні електронні листи, коли вони потраплять у Вашу поштову скриньку.

Поділитися
Exit mobile version