Windows 11 може вийти раніше, ніж Ви думали

3 хв. читання
Windows 11 4

Майкрософт була щедрою з інформацією про Windows 11 , за значним винятком є ​​дата виходу. Однак компанія могла ненароком відкрити вікно випуску за жовтень, завдяки деяким документам підтримки Intel та Microsoft, виявленим BleepingComputer.

Windows 11 може з’явитися дуже скоро

Оригінальні звіти вказували на те, що Windows 11, швидше за все, з’явиться наприкінці 2021 року ( зараз це бета -версія), хоча вони передбачали, що ми побачимо це в листопаді чи грудні. Однак документи підтримки як від Microsoft, так і від Intel припускають, що компанія може випустити найновішу версію Windows вже у жовтні 2021 року (хоча листопад все ще можливий).

В примітках до випуску графічного драйвера Intel за липень зазначено, що драйвери сумісні з Windows 11, і в ньому вказано оновлення як “Оновлення жовтня 2021 року (21Н2)”. Цікаво, що з тих пір Intel видалила згадку про оновлення за жовтень 2021 року з приміток до випуску, але є заархівована версія, яка все ще містить оригінальне формулювання. Не було б причин видаляти назву, якщо тільки компанія не розкрила те, чого не повинно було бути.

Ми знаємо, що 21H2 – це назва версії, яка використовується для Windows 11, тому що Microsoft назвала її в червні 2021 року. На цій сторінці компанія встановила термін подання заявок на 24 вересня 2021 року, що добре відповідає жовтневому оновленню.

Усі ознаки вказують на дату виходу Windows 11 у жовтні, але ми не можемо бути впевнені, поки Microsoft насправді не оголосить саму дату. Однак ми впевнені, що ці оцінки на початку грудня є малоймовірними і що ми повинні побачити осінній випуск нової операційної системи.

Радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

В Україні користувачів Android та iOS атакує небезпечне шкідливе ПЗ

Чи варто використовувати VPN для перегляду усіх веб-сторінок? ПОРАДИ

Як перевірити шкідливий чи безпечний сайт? – ПОРАДИ

Як змусити AirPods повідомляти про дзвінки та сповіщення на iPhone? – ІНСТРУКЦІЯ

Як перевірити, які програми на iPhone Ви використовуєте найчастіше? – ІНСТРУКЦІЯ

До речі, користувачі ніколи не зможуть встановити Windows 11 на несумісні пристрої. Групова політика не дозволить Вам обійти обмеження апаратного забезпечення для установки Windows 11.

Apple має намір додати підтримку системи розпізнавання осіб Face ID на комп’ютери Mac протягом наступних двох років. Про це повідомив оглядач Bloomberg.

Зловмисники все частіше використовують безкоштовний месенджер Discord як канал для поширення шкідливих програм.

Окрім цього, стало відомо про великий витік даних учасників Clubhouse. Провідний експерт з кібербезпеки Джіт Джайн повідомив, що повна база телефонних номерів Clubhouse виставлена ​​на продаж в Darknet.

Також стало відомо, що операційна система Windows 11, яка ще офіційно не вийшла, але вже доступна для скачування і попереднього знайомства, використовується зловмисниками, які намагаються підсунути користувачеві шкідливе ПЗ під виглядом нової ОС.

Поділитися
Exit mobile version