Нові камери від Google, нарешті, працюють автономно

5 хв. читання

Google анонсувала новий набір камер Nest і дзвінок Nest, і найцікавіше в них те, що вони працюють від батарейок. Це означає, що Вам не потрібно буде мати дроти, що висять на стінах, щоб відстежувати, хто заходить і йде у Ваш будинок.

Нові камери Nest від Google

Google анонсувала кілька різних камер Nest, але найбільше нас зацікавила Google Nest Cam (акумулятор). Вона має майже всі ті ж функції, що і дротова камера (хоча не може записувати відео цілодобово без вихідних), але працює від акумулятора.

Що стосується часу автономної роботи, Google стверджує, що камера Nest отримає приблизно 1,5 місяця автономної роботи в завантаженому місці з приблизно 20-25 записаними подіями на день. Однак, якщо у вас є тихе місце для цього, ви можете отримати до семи місяців роботи від одного акумулятора, що досить вражає.

Поза акумулятором камера має безліч функцій, на які варто подивитися. Вона може записувати до 1080p при 30 FPS з підтримкою HDR , що означає, що ці відео будуть виглядати чітко.

Nest Cam насправді може визначити, чи є об’єкт людиною, транспортним засобом чи твариною, що дозволяє їй приймати розумніші рішення щодо того, що записати. Це звучить неймовірно корисно для того, щоб переконатися, що Ви не кидаєтесь на увагу, коли білка проходить біля об’єктива.

Nest Cam

Google Nest Cam (акумулятор) всередині

Бездротова камера буде продаватися за 179,99 доларів, коли вона вийде 24 серпня 2021 року.

Якщо Вам потрібна цілодобова відеозйомка, Google також оголосила про нову версію своєї дротової Nest Cam, яка також є найдешевшою камерою Nest, яку коли -небудь продавала компанія за 99,99 доларів. Однак вона не призначена для зовнішнього використання.

Нарешті, Google анонсувала нову камеру Nest Cam з прожектором. Вона буде продаватися за ціною 279,99 доларів, і вона має більшість тих самих функцій, що й інші камери, але також поставляється з яскравим світлом, яке вмикається, коли вона виявляє рух.

Дверний дзвінок від гнізда Google від акумулятора

Поза камерою Google також показала новий дзвінок Nest Doorbell. Він продаватиметься за 179,99 доларів, а також запланований до запуску 24 серпня. Видалення обмеження у вигляді дротового дзвінка відкриває цей пристрій для набагато більшої кількості потенційних користувачів і робить його набагато більш конкурентоспроможним з іншими дзвінками, такими як пропозиція Ring.

Дверний дзвінок розрахований на трохи менший час автономної роботи, ніж камера Nest, але він прослужить до шести місяців у районах з низьким рухом транспорту.

Він має двостороннє аудіо з шумопоглинанням, нічне баченням та усі інші функції, які Ви очікуєте від дзвінка для дверей Nest, але цей бездротовий варіант насправді перевершує з точки зору корисності, простоти установки та загальної функціональності .

Що робити, якщо Wi-Fi пропав?

Одна велика нова функція: ці нові камери будуть записувати до однієї години місцевих подій (у більшості ситуацій приблизно на тиждень) у разі відключення живлення або Wi-Fi. Потім вони завантажать їх у хмару після відновлення Wi-Fi, тому, якщо щось важливе станеться, коли у Вас немає Інтернету, це все одно буде записано.

Загалом, схоже, що Google зробив правильні кроки зі своїми новими камерами Nest. Перехід до бездротової мережі робить їх практичним вибором для багатьох користувачів.

Джерело: How-To Geeak

Радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

В Україні користувачів Android та iOS атакує небезпечне шкідливе ПЗ

Чи варто використовувати VPN для перегляду усіх веб-сторінок? ПОРАДИ

Як перевірити шкідливий чи безпечний сайт? – ПОРАДИ

Як змусити AirPods повідомляти про дзвінки та сповіщення на iPhone? – ІНСТРУКЦІЯ

Як перевірити, які програми на iPhone Ви використовуєте найчастіше? – ІНСТРУКЦІЯ

До речі, користувачі ніколи не зможуть встановити Windows 11 на несумісні пристрої. Групова політика не дозволить Вам обійти обмеження апаратного забезпечення для установки Windows 11.

Apple має намір додати підтримку системи розпізнавання осіб Face ID на комп’ютери Mac протягом наступних двох років. Про це повідомив оглядач Bloomberg.

Зловмисники все частіше використовують безкоштовний месенджер Discord як канал для поширення шкідливих програм.

Окрім цього, стало відомо про великий витік даних учасників Clubhouse. Провідний експерт з кібербезпеки Джіт Джайн повідомив, що повна база телефонних номерів Clubhouse виставлена ​​на продаж в Darknet.

Також стало відомо, що операційна система Windows 11, яка ще офіційно не вийшла, але вже доступна для скачування і попереднього знайомства, використовується зловмисниками, які намагаються підсунути користувачеві шкідливе ПЗ під виглядом нової ОС.

Поділитися
Exit mobile version