З’явився новий графік оновлень для Chrome

2 хв. читання
The brand logo of Alphabet Inc's Google is seen outside its office in Beijing, China August 8, 2018. Picture taken with a fisheye lens. REUTERS/Thomas Peter

Google оголосила про тимчасове припинення випуску нових версій Chrome і Chrome OS через коронавірус. На час карантинних заходів Google вирішила полегшити життя своїм користувачам і зосередитися на стабільності і безпеці (аналогічне рішення прийняла компанія Microsoft, тимчасово призупинила випуск нових версій браузера Edge і опціональних оновлень для Windows 10).

А ще Google повідомила, що оновлення для Chrome все-таки будуть випускатися, але за новим графіком. Стабільна збірка наступної версії, Chrome 81, буде випущена 7 квітня. В середині травня відбудеться реліз Chrome 83, а Chrome 82, як і повідомлялося раніше, не вийде зовсім.

Оновлення каналів Canary, Dev і Beta з’являться вже на тижні. Як очікується, на каналі Beta з’явиться Chrome 81, а на Canary і Dev – Chrome 83. Графік для Chrome 84 буде представлений трохи пізніше.

Ймовірно, зміни в графіку релізів Chrome також позначаться на випусках інших браузерів на движку Chromium, таких як Edge, Brave, Vivaldi тощо. Користувачам цих браузерів варто стежити за повідомленнями від виробників.

google account

Також радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

Нагадаємо, використовуючи реквізити платіжних карток громадян інших держав, зловмисник купував товари в Інтернет-магазинах. Далі продавав їх у соціальних мережах українцям.

Окрім цього, прогалини в безпеці знайдені в продуктах Amazon, Apple, Google, Samsung, Raspberry, Xiaomi, а також точках доступу від Asus і Huawei.

До речі, рекламні агенції, що надавали послуги з розміщення реклами, в тому числі на сайтах онлайн-кінотеатрів, своєю діяльністю забезпечували функціонування ресурсів з піратським контентом.

Також довгий час більшість користувачів вважали, що загроз для Linux значно менше, ніж для Windows чи macOS. Однак останнім часом комп’ютерні системи та додатки на базі цієї операційної системи все частіше стають об’єктами атак кіберзлочинців.

Поділитися
Exit mobile version