З’явився смартфон, який працює автономно 50 днів

2 хв. читання

На виставці MWC 2019 представили смартфон, який триматиме зарядку довше за всіх. Смартфон під назвою Power Max P18K Pop виробництва Avenir Telecom  отримав назву  “Енерджайзер”. Виробники стверджують, що він триматиме заряд батареї до 50 днів від одного циклу підзарядки, пише BBC.

Але тоненьким цей смартфон назвати важко. Прибічники новітніх технологій вже охрестили пристрій його “товстунчиком” світу мобільних телефонів.

Energayzer

Його виробники стверджують, що користувачі зможуть дві доби дивитися відео і слухати до 10 годин музики без підзарядки.

Через назву телефону – Energizer, як і бренд батарейок – деякі користувачі розмірковують, що ж може ховатися під його корпусом.

“Цей телефон Energizer – справжній товстунчик. Гадаю, що під корпусом цієї штуки можуть бути просто вісім батарейок AA”,- жартує один з користувачів Twitter.

Виробники телефону стверджують, що попри свій розмір Power Max P18K Pop має всі функції, що і звичайний смартфон Android у 2019 році.

“Сучасні смартфони можуть виконувати більше завдань, але для цього потрібний заряд батареї, обсяг якої обмежений”, – каже репортерка BBC з питань технологій Зої Кляйнман.

Виробники обіцяють, що цей телефон матиме найбільшу місткість акумулятору серед усіх смартфонів, а також п’ять камер.

Ані про дату появи смартфона-енерджайзера у продажу, ані про його вагу не повідомляється.

Повернення “кнопок”

Серед інших новинок, представлених на Mobile World Congress, вирізнялися моделі смартфонів із клавіатурою.

В моделі Pro1 від лондонського стартапу F(x)tec клавіатура ховається під екраном. На додачу він має повністю функціональний тачскрін. Очікується, що Pro1 надійде у продаж у липні цього року і коштуватиме від £649 у Великій Британії або від $649 у США. На створення пристрою його розробника надихнув прототип Nokia 950, який він отримав у 2010 році. Модель від Nokia так і не надійшла в масове виробництво.

Свої смартфони з кнопками в Барселоні представили також BlackBerry та швейцарська компанія Punkt.

До речі, на виставці MWC 2019 виробники SanDisk і Micron презентували карти пам’яті формату microSD з об’ємом в 1ТБ.

Поділитися
Exit mobile version