Замовити торт чи взуття можна прямо із Google Maps

1 хв. читання
Google Maps Gets More Social With Shared Lists

Відтепер користувачі сервісу Google Maps зможуть відправляти повідомлення компаніям, які позначені на карті. Так, Ви матимете можливість замовити торт для дня народження мами, перебуваючи в автобусі, або дізнатися у консультанта магазину взуття, чи є Ваш розмір без відвідування магазину. Про це Google повідомляє у своєму блозі.

В бізнес-профілі компанії на Google Maps Ви зможете знайти спеціальну кнопку, за допомогою якої і відправите повідомлення. Свої повідомлення Ви зможе знайти в меню зліва. Даним сервісом зможуть скористатися як користувачі операційної системи Android, так і iOS.

Даною функцією тепер можна скористатися у будь-якій країні світу. Тому, незалежно від того, де Ви знаходитеся, поки місцевим бізнесом буде ввімкнено повідомлення, Ви зможете зв’язатися з ними одним натисканням клавіші. Для цього Вам просто потрібно знайти кнопку “Повідомлення” у Профілі компанії в Пошуку на Google Maps.

Якщо підприємства хочуть спростити свою комунікацію з клієнтами, то їм потрібно завантажити новий додаток.

“А підприємства, які хочуть отримувати повідомлення від клієнтів, можуть завантажити новий додаток від My Bussines з Google Play або App Store, щоб зареєструватися та підключити обмін повідомленнями. Він допоможе компаніям підтримувати зв’язок із своїми клієнтами в режимі реального часу та в дорозі”, – розповіли в Google.

 

 

Поділитися
Exit mobile version