П’ять застосунків, які захистять Ваш телефон від крадіжки

2 хв. читання

Cybercalm вже писав, як за допомогою сервісу Google відшукати втрачений смартфон. У цій статті ми пропонуємо ознайомитися із кількома додатками для Android-пристроїв, які допоможуть Вам захистити телефон від крадіжки.

1. App Ops

Затосунок, який управляє дозволами та доступом до пристрою. App Ops визначає доступи, які не впливають на роботу додатків і дозволяє в зручному режимі їх відключати.

121

2. AppLock

Програма встановлює пароль на будь-який додаток в смартфоні. Для розблокування можна використовувати пін-код, графічний ключ або відбиток пальця. Також можна встановити режим Advanced, щоб сторонній користувач не зміг видалити AppLock. Заблокувавши кнопку відключення і вимкнувши функцію геолокації і передачі даних, телефон буде завжди на зв’язку і його можна буде відстежити.

3. Find Your Device

Find Your Device дозволить знайти пристрій, який загубився. Щоб шахрай не зміг відключити даний застосунок, він блокується за допомогою паролю. Також Find Your Device дозволяє повністю стерти дані смартфону та вивести на його екран повідомлення з контактами власника.

Затосунок має особливу функцію, яка змусить загублений телефон голосно дзвонити.

4. Lockwatch

Затосунок, який займає на Вашому телефоні всього 1 мегабайт і призначений для того, щоб непомітно сфотографувати людину, яка спробує розблокувати смартфон, а потім відправити фото Вам на пошту разом з геолокацією. Включається застосунок тільки тоді, коли хтось вводить неправильний пароль.

5. Sophos Antivirus and security

Це безкоштовний антивірус з антиспамом і блокуванням смартфона при втраті. Sophos сканує жорсткий диск і оперативну пам’ять на наявність загроз. Також в ньому є багато корисних додаткових функцій, наприклад фаєрвол, моніторинг мережі, інформаційна панель з поточними попередженнями безпеки, рекомендаціями.

Джерело: Gazeta.ua

 

Поділитися
Exit mobile version