Apple безкоштовно відремонтує дефектну техніку, але не для українців

2 хв. читання

Власники iPhone X, які зіткнулися з проблемою сенсорного екрану, можуть розраховувати на безкоштовний ремонт від Apple. Про це пише Сегодня.ua.

Як відомо, власники ґаджетів масово почали скаржитися на те, що сенсорний екран без видимих причин перестає реагувати на дотик, а також реагує без дотиків.

Компанія Apple в офіційній заяві визнала проблему та пообіцяла всім власникам iPhone X з проблемними екранами зробити безкоштовний ремонт.

Однак варто зауважити, що на ремонт можуть розраховувати користувачі лише тих смартфонів, дисплеї яких фізично не пошкоджені. Тому якщо на дисплеї будуть тріщини або відколи, безкоштовну заміну екрану проводити не будуть.

apple 2

Для участі в програмі з моменту придбання iPhone X має пройти не більше трьох років, тобто діяти вона буде ще два роки.

Ще одна проблема стосується твердотільного накопичувача MacBook Pro з 13-дюймовим екраном без тач-бару, вироблених з червня 2017 року по червень 2018. Власники пристроїв з 128 ГБ або 256 ГБ SSD зіткнулися з проблемою, яка може привести до збоїв при збереженні і навіть повної втрати даних.

Рішенням проблеми є безкоштовна процедура поновлення мікрокода контролера SSD дисків. Така процедура призведе до неминучого форматування даних, тому перш ніж звертатися до сервісу збережіть дані на зовнішньому ресурсі, адже за їх втрату Apple відповідальності не несе.

На останок не зайве буде нагадати про величезну ложку дьогтю у цій діжці меду – в Україні техніка Apple офіційно не представлена, а продається через посередників. Тому, ймовірно, описані вище проблеми українцям доведеться вирішувати у приватних сервіс-центрах за гроші.

Поділитися
Exit mobile version