Apple може показати абсолютно нову операційну систему в 2020 році

3 хв. читання
siri barbi

Аналітики Mangrove Capital Partners заявляють, що Apple представить SiriOS в 2020 році. Вона буде використовуватися в пристроях “інтернету речей”. На думку експертів, компанія піде на такий крок, щоб підкреслити нові просунуті можливості голосового помічника, а також для того, щоб залучити розробників сторонніх додатків для тісної інтеграції в екосистему.

Інсайдери припускають, що SiriOS стане своєрідною відповіддю HongMeng OS від Huawei. Китайський гігант має намір використовувати свою ОС у самих різних галузях, включаючи автономний транспорт, рішення для промислової автоматизації. Також HongMeng OS може знайти своє застосування в різних домашніх пристроях і “розумних” датчиках.

За твердженнями аналітиків, першим пристроєм із SiriOS на борту може стати HomePod наступного покоління. Компанія має намір серйозно вдосконалити алгоритми штучного інтелекту і машинного навчання і, таким чином, вивести свій голосовий асистент у безумовні лідери.

Відзначається, що нова ОС буде представлена ​​на конференції розробників WWDC 2020. Наскільки вірні ці прогнози, сказати поки важко – до цього моменту жодне авторитетне джерело не повідомляв про початок розробки SiriOS.

Якщо представлені відомості достовірні, можна з упевненістю сказати, що вектор розвитку заданий вірно – зараз голосовий асистент Apple не витримує ніякої критики, і абсолютно точно не може конкурувати з рішеннями Google і Amazon.

До речі, шпигунська програма під назвою Pegasus від ізраїльської компанії NSO Group тепер здатна витягувати дані користувачів із хмарних сховищ Apple, Google, Facebook, Amazon і Microsoft.

Також компанія Vivo впроваджує нову унікальну технологію для своїх смартфонів, що отримала назву “Dual Wi-Fi Acceleration”. Вона дозволяє підключатися до двох Wi-Fi одночасно для більш стабільного з’єднання.

Стало відомо, що Facebook вбудовує приховані коди в фотографії, завантажені користувачами на сайт. Компанія може відстежувати пов’язану з ними активність і використовувати ці дані для таргетованої реклами.

Окрім цього, навіть правоохоронні органи втратять можливість прослуховувати мобільні пристрої з запуском технологій 5G.

Зверніть увагу, співробітники Служби безпеки України спільно з партнерами із США припинили діяльність потужного хакерського угруповання. Відео замаскованого центру дивіться тут.

Google оголосила про триразове збільшення розміру максимальних сум, виплачуваних у рамках програми винагороди за знайдені уразливості в браузері Chrome і його компонентах.

Хакерське угрупування StrongPity використовує шкідливі версії WinRAR і Winbox з метою встановлення шпигунського ПЗ.

Поділитися
Exit mobile version