Apple на всіх iPhone змінила правила користування Інтернетом

2 хв. читання
twitter iphone

Apple сьогодні, 31 травня 2019 року, змінила правила використання мобільного Інтернету на всіх iPhone і iPad. Компанія збільшила ліміт на завантаження різного роду програмного забезпечення через мережі 2G, 3G і 4G LTE.

Якщо раніше без підключення до Wi-Fi користувачі могли завантажувати тільки програми та ігри з App Store вагою не більше 150 МБ через мобільний Інтернет від стільникового оператора, то тепер ліміт став більшим. Відтепер власники всіх поколінь iPhone і iPad можуть завантажувати таким чином програми вагою до 200 МБ. Востаннє Apple збільшувала ліміт на 50 МБ у вересні 2017 року, пише Akket.com.

Нагадаємо, уразливість BlueKeep у службах віддаленого робочого столу може стати новим вектором для розповсюдження шкідливих програм. У разі використання уразливості кіберзлочинці зможуть отримати доступ до комп’ютера жертви без необхідних облікових даних або взаємодії з користувачем.

Також спеціаліст проекту Google Project Zero Тевіс Орманді (Tavis Ormandy) повідомив про уразливість в текстовому редакторі Notepad (“Блокнот”) у складі ОС Windows, що дозволяє віддалено виконати код.

До речі, інсталяція одного з головних нововведень в травневому оновленні Windows 10 May 2019 Update може призвести до непрацездатності віртуального середовища Windows Sandbox.

Google заявила, що додавання телефонного номера для відновлення може заблокувати всі автоматизовані спроби бота для доступу до облікових записів за допомогою облікових даних.

Поділитися
Exit mobile version