Apple почне випускати власне кіно

2 хв. читання
apple tv home screen

Apple готується стати  “телеканалом”, стрім-сервіс має з’явитися навесні 2019 року. Компанія вже підписала контракти з відомими режисерами і готує оригінальні фільми в різних жанрах, пише “Новое время“.

По суті, компанія планує запустити оригінальне телебачення і конкурувати з такими гігантами, як Netflix, HBO, Amazon, Hulu тощо.

Тільки в 2018 році компанія вже витратила приблизно $1 млрд на виробництво власного оригінального контенту.

Apple уже переманили режисерів з кіностудії Sony Pictures і підписали контракт на кілька років з відомою телеведучою Опрою Вінфрі.

“Ми будемо брати участь у світі оригінального контенту. Ми погодили партнерство на кілька років з Опрою, але сьогодні я не готовий розкрити більше деталей. Ми найняли чудових людей, у яких я повністю впевнений, і вони працюють дуже старанно”, – відзвітував перед інвесторами керівник Apple Тім Кук.

Також відомо, що стрім-сервіс буде працювати в абсолютно різних напрямах і жанрах: творці культової освітньої програми “Вулиця Сезам” мають зробити для Apple дитяче шоу; свої серіали мають запустити режисер “Ла-Ла-Ленд” Дем’єн Шазелл і режисер “Шостого чуття” М. Найт Ш’ямалан; сценарист “Зоряного шляху” готуватиме драму про космос; актриси Дженніфер Еністон і Різ Візерспун знімуться в драмі про ранкове шоу; екранізують класичний науково-фантастичний роман Айзека Азімова “Фундація”.

За попередніми даними, стрімінговий сервіс мають запустити в середині квітня 2019 року.

До речі, стало відомо, що смартфони – iPhone 5s, SE, iPhone 6, 6 Plus, iPhone 6S і 6S Plus, планшети – iPad mini 2, 3 і 4, iPad Air і Air 2 та iPod Touch 6 не отримають оновлення iOS 13.

Поділитися
Exit mobile version