Apple може відмовитися від підтримки старих iPhone

2 хв. читання
iPhone 6 iOS 9

Смартфони – iPhone 5s, SE, iPhone 6, 6 Plus, iPhone 6S і 6S Plus,  планшети – iPad mini 2, 3 і 4, iPad Air і Air 2 та iPod Touch 6 не отримають оновлення iOS 13, стверджує ізраїльське видання The Verifier, пише Лайфхакер.

Але iPhone 6S і SE фігурують в переліку як “сумнівні”. Це означає, що ці пристрої можуть отримати підтримку iOS 13.

Нагадаємо, що у 2017 році The Verifier запевняло, що в iOS 11 з’явиться підтримка групових дзвінків. Однак видання помилилося, і ця функція в смартфонах стала доступною в iOS 12.

Так як Apple ніяких заяв не робила, не можливо стверджувати, наскільки список The Verifier правдивий. Однак, якщо ви збираєтеся оновити смартфон, радимо брати модель не нижче iPhone 7.

Як раніше писав Сybercalm, у технології FaceTime від Apple, яка здійснює відео і аудіо дзвінки, знайшли серйозний баг. Він дозволяє під час дзвінка відразу ж почути звук, що надходить з телефону абонента, до того, як він прийме або відхилить вхідний дзвінок.

До речі, через цю проблему, адвокат з Х’юстона (штат Техас, США) подав позов на компанію Apple. За його словами, невідома особа змогла підслухати його приватну розмову з клієнтом, яка відбувалася в залі суду під присягою. Тепер адвокат вимагає компенсації і щось нам підказує, що він виграє цю справу.

Поділитися
Exit mobile version