Apple випустила нові iPad Air і iPad mini

3 хв. читання

Apple випустила оновлені планшети iPad Air і iPad mini. Пропонуємо ознайомитися, як виглядають новинки.

New iPad Air

iPad Air оснащений 10,5-дюймовим дисплеєм, а iPad mini зберіг колишню діагональ екрану в 7,9 дюймів. Обидві моделі працюють на процесорі Apple A12 Bionic, який встановлений в моделі iPhone 2018 року. І Air, і Mini сумісні з Apple Pencil першого покоління. Ціни на iPad mini починаються з $399 за модель з 64 ГБ вбудованої пам’яті, а на iPad Air – з $499.

На жаль, замовлення на нові планшети доступні в онлайн-магазині тільки в США.

На додаток до підвищеної продуктивності процесора A12 iPad Air також оснащений повністю ламінованим дисплеєм з підтримкою True Tone і розширенням 2224×2668 пікселів. Ймовірно, ця модель змінила 10,5-дюймовий iPad Pro, який був знятий з виробництва.

Новий iPad mini отримав значні технічні поліпшення в порівнянні з iPad mini 4. На сайті Apple є інформація про те, що оновлені планшети будуть доступні з 64 ГБ або 256 ГБ вбудованої пам’яті в трьох кольорах: золотому, срібному і кольорі “сірий космос”.

Тепер модельний ряд планшетів Apple складається з: iPad Pro 11 “і 12.9” 2018, iPad 2018 і iPad mini 2019.

До речі, якщо Ви є щасливим власником Apple Watch, то повинні знати, що функціональність цього “розумного” годинника не обмежується здатністю виводити на екран різні повідомлення й моніторингом Вашої фізичної активності. З їх допомогою також можна розблокувати Ваш MacBook. Для роботи цієї функції необхідний Mac, випущений після другої половини 2013 року під керуванням macOS Sierra, а також Apple Watch зі встановленою операційною системою watchOS 3 або новіше.

Нагадаємо, що Ваш iPhone постійно відстежує Ваше місцерозташування, оновлює отримані дані, аналізує та на їх основі формує список місць, які Ви часто відвідуєте. Усі ці дані зберігаються у Вашому смартфоні. Однак за бажання можна відключити функцію трекінгу, яка має назву “Істотні місця”.

Також на початку вересня минулого року Apple випустила велике оновлення для HomePod. Розумна колонка отримала безліч нових функцій і опцій для голосового помічника Siri. Через розумну колонку тепер можна здійснювати і приймати телефонні виклики.

Поділитися
Exit mobile version