Apple збирається оновити iPad Pro: що відомо про ґаджет?

3 хв. читання

На даний момент iPad Pro – це найпопулярніший планшет від Apple. Як стало відомо, Apple збирається оновити iPad Pro вже скоро, можливо, у березні. Якщо вірити чуткам, із нового в моделі буде смарт-клавіатура iPad Pro, пише Forbes.

Що таке смарт-клавіатура?

Це чудовий аксесуар від Apple. Він підключається до iPad Pro через роз’єм на задній панелі і затьмарює всі клавіатури Bluetooth. При першому натисканні клавіші немає пауз, в той час як для клавіатури Bluetooth потрібні хвилини, щоб прокинутися. Ще однією перевагою “розумної клавіатури” є те, що її не потрібно заряджати, так як вона використовує потужність iPad Pro.

Механізм клавіатури

Поточна смарт-клавіатура доступна для всіх iPad, крім міні. Кожен пристрій використовує так званий “механізм метеликів”, але новий 16-дюймовий MacBook Pro перейшов на “магічну клавіатуру”, що використовує scissor-switch механізм і отримала гарну оцінку серед користувачів.

iPad Pro 10 2

За інформацією Digitimes і MacRumors, наступний iPad Pro матиме вдосконалену клавіатуру, яка схожа за функціоналом на магічну клавіатуру від Mac. Механізм scissor-switch, який також використовується у новому MacBook Pro, має більше клавіш, ніж попередня версія. Це робить пристрій більш комфортним і функціональним.

Клавіші, що світяться

Digitimes повідомляє, що нова клавіатура буде “світиться”. Як відомо, смарт- клавіатура не має підсвічування, а це означає, що з нею важко працювати у темноті. Якщо Ви використовували клавіатуру з підсвічуванням на ноутбуці ПК або MacBook, Ви знаєте наскільки корисно мати таку функцію. Якщо вірити Digitimes, це стане сенсаційно-корисним аксесуаром для клавіатури.

Нагадаємо, популярні поштові додатки для iOS і Android “обробляють” дані з поштових скриньок користувачів і потім продають створені на основі цієї інформації продукти клієнтам у сфері фінансів, туризму та електронної комерції.

Також фішинговий механізм створили двоє правопорушників для заволодіння криптовалютою. Під час виконання користувачем переказу криптовалюти відбувалася підміна криптогаманця отримувача, і гроші направлялись зловмисникам.

Окрім цього, зловмисник за допомогою системи онлайн-платежів банківських установ, які не є резидентами України, заволодів грошовими коштами українського банку.

Зверніть увагу, найбільш привабливою для хакерів мобільною операційною системою є Android. Так, 99% мобільних шкідливих програм виявляюють саме на пристроях під управлінням цієї ОС, йдеться у звіті з кібербезпеки мобільних пристроїв за 2019 рік компанії ESET.

До речі, образливі та провокативні повідомлення, знущання в коментарях, навмисне створення конфліктних ситуацій — все це типові прояви тролінгу в Інтернеті. Часто юні користувачі не в змозі боротися з цим самостійно, а батьки не розуміють що це та як захистити власну дитину. Як знизити тиск на підлітка, який вже став жертвою тролінгу в Мережі, а також уникнути цього, читатйте у статті.

Поділитися
Exit mobile version