Бета-версію iOS 12 від Apple вже можна випробувати на своїх смартфонах

1 хв. читання
apple ios12 beta

Компанія Apple надала можливість не лише розробникам додатків, але й усім користувачам iPhone і iPad випробувати першу публічну бета-версію нової операційної системи iOS 12. Про це пише Glavnoe.ua.

iOS 12 сумісна з тими ж пристроями, що й iOS 11, – це смартфони Apple, починаючи з iPhone 5s і планшети, починаючи з iPad Air і iPad mini 2, а також плеєр iPod Touch 6-го покоління.

Для встановлення потрібно зареєструватися в програмі бета-тестування Apple, після чого завантажити та активувати на своєму пристрої файл-профіль з потрібними налаштуваннями.

Після перезавантаження в розділі “Налаштування” => “Загальні” => “Оновлення ПЗ” можна почати встановлення нового ПЗ. При цьому важливо розуміти, що ви встановлюєте на свій пристрій НЕ фінальну версію продукту, в якому напевно “виловлені” не всі баги, а продуктивність може сильно поступатися відшліфованій за останні місяці iOS 11.

Перед встановленням бета-версії необхідно зробити резервну копію даних з iPhone або iPad в iCloud або на жорсткий диск комп’ютера.

Для тих, хто не поспішає встановлювати бета-версію iOS 12, доведеться чекати осені – саме тоді Apple випустить фінальний варіант ОС.

Поділитися
Exit mobile version