Додаток Daywise наведе лад у сповіщеннях на Android

3 хв. читання

Для сповіщення на Android існує програма, яка полагодить непрацюючі сповіщення та допоможе навести лад у десятках спливаючих вікнах. Назва програми – Daywise. За створенням Daywise стоять не тільки програмісти, але і вчені з Університету Дьюка, пише AndroIdinsider.

Додаток є інтелектуальним помічником, який сканує Ваші програми, що відсилають повідомлення, а потім сортує їх залежно від пріоритету, який Ви самі можете їм ставити. Таким чином можна залишити для себе найбільш важливі повідомлення, відклавши необов’язкові на потім.

Після встановлення і сканування, додаток рекомендує, які програми повинні надсилати повідомлення у першу чергу (або Ви можете вибрати їх самостійно). Решта сортується у так звані “пакети”. Наприклад, пакет з низьким пріоритетом від, припустимо, ігор або агрегаторів знижок буде показуватися Вам відповідно до встановленого розкладу, який теж можна гнучко налаштувати.

232

Ви можете також встановити пріоритет на конкретні повідомлення від певних програм, а також налаштувати повідомлення “всередині програм”. Наприклад, отримувати не всі повідомлення від Twitter, а тільки сигнали про коментарі.

Також під час сканування Daywise видасть вам усі існуючі в системі повідомлення і дозволить їх впорядкувати.

Найближчим часом розробники планують додати в Daywise можливість працювати не тільки з повідомленнями, але і з іншими важливими даними на пристрої для того, щоб можна було ще краще оптимізувати свій робочий час.

Варто також відзначити, що програма все ще знаходиться на стадії розробки, так що стабільність роботи на всіх пристроях не гарантується.

До речі, мобільний браузер UC Browser, який належить AliBaba Group, становить загрозу безпеці даних користувачів. Фахівці з кібербезпеки виявили в UC Browser функцію, що дозволяє стороннім автоматично завантажувати і виконувати код на Android-пристроях.

Як відомо, масштабне дослідження встановлених Android-додатків виявило ризики безпеки і конфіденційності, яким піддаються користувачі мобільної операційної системи від Google. Небезпеку встановленого софту проаналізували фахівці IMDEA Networks Institute, Мадридського університету імені Карлоса III і Університету Стоуні-Брук

Також експерт Positive Technologies Сергій Тошин виявив критично небезпечну уразливість в актуальних версіях операційної системи Google Android – 7.0, 8.0, 9.0 – і її більш ранніх редакціях. Помилку виявлено в компоненті WebView.

Нагадаємо, Mozilla випустила додаток для Android, який унаслідував останні тенденції безпеки і є цілком класичним менеджером паролів. Окрім цього, поштовий клієнт Spark, який користується великою популярністю серед власників iOS і macOS, незабаром стане доступний і на Android.

Поділитися
Exit mobile version