Кращий поштовий клієнт iOS стане доступним на Android

2 хв. читання

Поштовий клієнт Spark, який користується великою популярністю серед власників iOS і macOS, незабаром стане доступний і на Android. Відповідну інформацію підтвердили самі розробники. За їх словами, вони планують приурочити запуск Spark для Android до закриття сервісу Inbox від Google, який відбудеться 2 квітня 2019 року. З цього дня у користувачів пристроїв на базі “зеленого робота” з’явиться по-справжньому гідна і функціональна альтернатива, обіцяють творці Spark, пише AndroIdinsider.

Заява про те, що Spark є, мабуть, найкращим поштовим клієнтом з усіх існуючих, не безпідставна. Цю позицію поділяють тисячі користувачів у всьому світі, які цінують Spark за великий набір функціональних можливостей, логічність і зручність. Наприклад, в Spark всі ваші особисті листи завжди будуть розміщуватися зверху, а одного разу встановлені налаштування поширяться на всі ваші пристрої, чи то смартфон, планшет або комп’ютер.

Spark 2

Але любити Spark варто не тільки за інтелектуальний підхід, але і за якісно новий погляд на командну роботу з поштою. Мало того, що Spark дозволяє поділитися листом у вигляді посилання, так ще й відкриває можливості для спільного створення повідомлень і їх обговорення у вигляді переписки. Придумати щось більш зручне для корпоративних користувачів просто неможливо.

Cybercalm неодноразово писав про безпеку користування поштовими сервісами. Однак надійність захисту email залежить не лише від складності та унікальності пароля до облікового запису.

Нагадаємо, величезну базу даних із майже 773 мільйонами унікальними адресами електронної пошти та понад 21,2 мільйона паролів “злили” у Мережу хакери.

Перевірити, чи не потрапив Ваш екаунт до витоків баз даних із паролями під назвою “Collection #1” можна на сайті haveibeenpwned.com.

 

Поділитися
Exit mobile version