Додаток для сну від Google скаже, скільки Вам треба спати

3 хв. читання

Додаток Google Fit навчився аналізувати сон користувачів. Тепер застосунок вміє відслідковувати фази і загальну тривалість сну. Про це повідомляє Engadget. Як зазначає видання, Google Fit тепер повинен стати значно кориснішим, коли Ви спите вночі. Фітнес-додаток відстежує режими сну з додатків, які обмінюються своїми даними.

dims?quality=85&image uri=https%3A%2F%2Fo.aolcdn.com%2Fimages%2Fdims%3Fcrop%3D1600%252C1067%252C0%252C0%26quality%3D85%26format%3Djpg%26resize%3D1600%252C1067%26image uri%3Dhttps%253A%252F%252Fs.yimg

Також за допомогою додатку Ви можете додавати і редагувати історію сну, якщо супутні програми не надають повну картину Вашого сну.

Згідно з останніми тенденціями Google у додатку присутня нова темна тема, яка є приємнішою для сприйняття вночі.

Також користувачі на iOS тепер отримують карти маршрутів для своїх прогулянок і поїздок на велосипеді, так само, як їхні колеги на Android. Окрім цього, будуть фіксуватися дані тренувань через розумний годинник і пов’язані мобільні додатки.

Оновлення будуть випущені протягом наступного тижня. Це прості доповнення, але вони повинні допомогти Google Fit надати більш цілісне уявлення про вашу фізичну форму, яка виходить далеко за рамки тренувань і ранкових пробіжок.

Google Fit – це статистична платформа для аналізу активності і стану здоров’я користувача. Вона збирає дані про фізичну діяльності зі всіх встановлених додатків і підключених пристроїв, а також пропонує індивідуальні програми тренувань. При цьому додаток оперує лише двома показниками: хвилинами активності і балами кардіотренувань.

До речі, одна з елітних російських хакерських груп, що фінансується державою, має намірвикористовувати злами пристроїв з категорії Інтернету речей (IoT) як спосіб зламу корпоративних мереж. Після цього атаки будуть спрямовані на інші більш важкодоступні цілі,

Нагадаємо, колектив дослідників з кібербезпеки виявив у нещодавно запущеному стандарті захисту Wi-Fi WPA3 ще дві уразливості, які можуть дозволити зловмисникам зламати паролі Wi-Fi.

Також компанія Google випустила чергову версію свого браузера – Chrome 76, що блокує для сайтів можливість визначати, чи використовується режим “інкогніто”. Хоча користувачі зустріли нововведення з великим ентузіазмом, воно відкрило зловмисникам інший шлях, що дозволяє детектувати використання цього режиму.

Стало відомо, що відображення рекламного контенту у браузерах стало найпоширенішою загрозою у рейтингу найбільш поширеного шкідливого програмного забезпечення, яке було виявлено на території України в липні 2019 року.

Окрім цього, Twitter повідомила про проблеми в додатку, через які деякі налаштування працювали не належним чином, через що дані користувачів передавалися без їх дозволу.

Поділитися
Exit mobile version