Експерти назвали кращий смартфон у світі

2 хв. читання

Сьогодні, 28 лютого, завершується виставка MWC 2019 в Барселоні. За традицією на Mobile World Congress проходить церемонія нагородження Global Mobile Awards, в рамках якої фахівці називають кращий смартфон у світі.

На цей раз найвищу нагороду в світі смартфонів отримав Huawei Mate 20 Pro. Як вважають експерти Globo Awards, стати кращим гаджет зміг завдяки своїм алгоритмам обробки зображень, пристойній автономності, інноваціями в галузі бездротової зарядки і оригінальному екстер’єру, пише ВСВІТІ.

Пов’язане зображення

Нагорода була офіційно вручена представникам Huawei, і в своїй промові президент лінійки мобільних апаратів бренду Хе Ганг заявив про те, що вперше смартфон Huawei відзначають як кращий гаджет на MWC, і він отримує настільки престижну нагороду. Особливу гордість додає той факт, що їх преміальний смартфон названий кращим, залишивши позаду продукти Apple, Samsung, Google і інших виробників.

Нагадаємо, що раніше моделі компанії вже визнавалися кращими в індустрії. Так, Huawei P20 Pro був відзначений як кращий смартфон за версією EISA Awards, яка вручає свої щорічні премії на виставці IFA.

До речі, на виставці MWC 2019 представили смартфон, який працює довше за всіх. Смартфон під назвою Power Max P18K Pop виробництва Avenir Telecom  отримав назву “Енерджайзер”. Виробники стверджують, що він триматиме заряд батареї до 50 днів від одного циклу підзарядки.

Також на виставці в Барселоні виробники SanDisk і Micron презентували карти пам’яті формату microSD з об’ємом в 1ТБ.

Поділитися
Exit mobile version