Флагмани від Huawei вразять українців у першу чергу ціною

2 хв. читання
huawei p30 1

Huawei представила нові смартфони P30 і P30 Pro. Останній отримав чотири об’єктиви в основній камері. Вартість девайсів починається з відміток у 23 і 33 тисячі гривень відповідно (ціни наведені без оманливих 999 гривень). Презентація новинок відбулася на YouTube.

Huawei P30 оснащений 6,1-дюймовим екраном, топовий P30 Pro отримав дисплей з діагоналлю 6,47 дюймів. Незважаючи на відмінності в розмірі, OLED-дисплеї обох пристроїв отримали однакові розрішення – 2340х1080 пікселів.

P30 і P30 Pro оснащені підекранним датчиком відбитків пальців і функцією розпізнавання обличчя користувача. Молодша модель має шість гігабайт оперативної пам’яті, старша модель – вісім гігабайт.

[rl_gallery id=”83161″]

Основна камера Huawei P30 Pro оснащена чотирма об’єктивами (четвертий розміщений окремо і знаходиться під спалахом, він відповідає за якість розмиття фону). Більш доступна версія смартфона отримала три об’єктива. P30 буде пропонуватися в одній версії на 128 гігабайт, P30 Pro – в двох: на 128 і 256 гігабайт. На вибір доступні кілька кольорів: чорний, перламутровий, янтарно-червоний, світло-блакитний і “північне сяйво”.

Розблокування обличчям у смартфонах Huawei відтепер підтримує функцію для двох облич. Таким чином користувачі зможуть зберігати два профілі особи на своїх смартфонах та використовувати будь-який з них для розблокування пристрою.

Cybercalm писав про смартфони, які можна розблокувати за допомогою обличчя. У їх перелік увійшли флагманські смартфони Sony двох останніх років, Huawei P20, Galaxy A8, а також бюджетні моделі від Motorola.

Також фотографії та зображення, завантажені з Інтернету, можуть стати причиною зламу навіть найсучасніших смартфонів під управлінням Android, оснащених навіть найбільш сучасними засобами захисту.

Окрім цього, у Cybercalm є список моделей смартфонів, випромінювання яких небезпечні для здоров’я.

Поділитися
Exit mobile version