FreeOffice – альтернатива програмам Microsoft з підтримкою усіх форматів

3 хв. читання

Скільки альтернатив офісному пакету програм від Microsoft Ви знаєте? Libre Office, наприклад. А ще є FreeOffice 2018 від компанії SoftMaker, який працює з ОС Windows, Mac і Linux, а також планшетів Android.

FreeOffice 2018 створений на базі SoftMaker Office 2018, офісного пакету останнього покоління від SoftMaker. У ньому представлені численні удосконалення, які SoftMaker внесла в комерційну версію. Випробувавши їх у роботі, Ви, мабуть, погодитеся, що це найкраща безкоштовна альтернатива Microsoft Office.

Безкоштовний офісний пакет

Німецький розробник програмного забезпечення SoftMaker надає додаткові можливості у своєму безкоштовному офісному пакеті FreeOffice. Вже відомий своєю повною сумісністю з форматами файлів Microsoft DOCX, XLSX і PPTX, пакет FreeOffice тепер повністю підтримує класичні формати Microsoft Office DOC, XLS і PPT, а також OpenDocument Text формат LibreOffice. У FreeOffice є можливість також додати “Темний режим”, який дуже зручний для очей.

office 2019

Для Windows, MacOS і Linux

FreeOffice для Windows, MacOS і Linux включає програми TextMaker, PlanMaker і Presentations, за допомогою яких можна не тільки відкривати, а й зберігати документи у файлових форматах Microsoft DOCX, XLSX і PPTX. Ділитися своїми документами з користувачами Microsoft Office можна без необхідності їх спочатку експортувати.

Для Android

SoftMaker Office HD Basic для планшетів на Android містить додатки TextMaker Mobile, PlanMaker Mobile і Presentations Mobile, які дозволяють редагувати і зберігати всі файли Microsoft Word, Microsoft Excel і Microsoft PowerPoint, а також багато інших типів документів (OpenDocument, OpenOffice, LibreOffice, RTF, HTML , прості текстові файли, Pocket Word тощо).

Нагадаємо, Google випустила оновлення безпеки для своєї мобільної ОС Android, але не додала до нього патч як мінімум для однієї уразливості, що дозволяє підвищити привілеї до рівня ядра.

Також мільярди користувачів Android-пристроїв знаходяться під загрозою кібератак. За допомогою лише одного SMS-повідомлення зловмисник може обманом змусити користувача змінити критично важливі мережеві налаштування пристрою і викрадати його дані.

Згідно з дослідженнями, медицина є однією з пріоритетних галузей для хакерів. Тим не менше, більшість медичних закладів та лікарів виявляються не готовими до сучасних кіберзагроз

Як відомо, браузер Google Chrome – швидкий, зручний та функціональний. За це його люблять, не зважаючи навіть на серйозні недоліки – такі, як найвища витрата пам’яті та процесора. З цієї статті Ви дізнаєтесь, як з цим боротися.

Трапляється так, що Ви знаходите статтю, яку хочете прочитати, але не можете зробити цього в даний момент. Виникає потреба зберегти її для того, щоб подивитися пізніше. Тут Ви знайдете способи, які допоможуть Вам повністю завантажити те, що Вам потрібно, щоб переглянути цікаву для Вас інформацію навіть за відсутності Інтернету.

Поділитися
Exit mobile version