Microsoft вирішила проблеми, які призводили до аварійного завершення роботи PowerPoint

4 хв. читання

Корпорація Microsoft у лютому 2021 року випустила оновлення Microsoft Office  із вдосконаленнями та виправленнями проблем та збоїв, що впливають на випуски інсталятора Windows (MSI) продуктів Office 2016, Office 2013 та Office 2010.

Випущено кілька оновлень ( KB4493164, KB4493169 та KB4493179) для вирішення проблем, які можуть призвести до аварійного завершення роботи PowerPoint під час відкриття документів, що містять схеми, пише Bleeping Computer.

KB4493190 вирішує ще одну проблему, через яку нагадування Outlook поводяться непередбачувано в системах, часові пояси яких регулярно змінюються.

Три з оновлень Office, що не належать до системи безпеки, застосовуються до всього програмного забезпечення Microsoft Office 2016, Microsoft Office 2013 та Microsoft Office 2010, тоді як ще чотири вирішують проблеми, що стосуються програм PowerPoint та Outlook.

family control windows scaled e1590405498329

Оновлення від лютого 2021 року можна встановити вручну з Центру завантажень або за допомогою служби Microsoft Update для автоматичного встановлення.

Вони застосовуються лише до продуктів Office, що базуються на Microsoft Installer (.msi), і не стосуються передплати на Office або випусків Office 2016 Click-to-Run, таких як Microsoft Office 365 Home.

Повний список оновлень та продукт Office, до якого вони застосовуються, міститься нижче.

Після встановлення деяких випущених оновлень Microsoft Office вам може знадобитися перезавантажити комп’ютер.

Якщо інсталяція Office починає неправильно працювати після застосування оновлення, ви можете видалити його, виконавши такі дії:

  1. Перейдіть до “Пуск”, введіть “Переглянути встановлені оновлення” у вікні “Пошук Windows” і натисніть клавішу Enter.
  2. У списку оновлень знайдіть і виберіть оновлення, яке потрібно замінити, а потім виберіть “Видалити”.

Залежно від встановленого оновлення Office, можливо, вам доведеться розгорнути інші оновлення, щоб ця проблема була повністю виправлена ​​на Вашому комп’ютері Windows (наприклад, KB4493189 вимагає встановлення KB 4493164, щоб повністю виправити проблему).

Радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

Як виправити повільний Wi-Fi? ПОРАДИ

Як дізнатися, які дані Google знає про Вас і видалити їх? – ІНСТРУКЦІЯ

Як не стати жертвою кібератаки? ПОРАДИ

Чи варто користуватися WhatsApp? П’ять правил безпеки від найбільш розшукуваного хакера світу

П’ять небезпечних типів файлів, що можуть містити шкідливе ПЗ

Що таке Google Assistant та що він може робити?

Нагадаємо, Apple займається розробкою, яка буде розрізняти користувачів смартфонів за новою технологією. Йдеться про так звану теплову карту особи, яка, як і відбитки пальців, є унікальною. Обдурити цю систему захисту буде практично неможливо.

Також корпорація Microsoft випускає вбудований генератор паролів та функцію моніторингу витоків облікових даних у системах Windows та macOS, що працюють з останньою версією Microsoft Edge.

Окрім цього, багатофункціональний “шкідник” VPNFilter, якому вдалося інфікувати 500 тисяч роутерів у 54 країнах, хоч і був дезактивований два роки тому, однак досі не вичищений із сотень мереж. Такі невтішні результати чергової перевірки, яку провели дослідники з Trend Micro.

До речі, викрадена база даних, яка містить імена, адреси електронної пошти та паролі користувачів Nitro PDF, безкоштовно розповсюджується в Мережі. Загалом база даних налічує понад 77 мільйонів записів.

Поділитися
Exit mobile version