Голосовий помічник Cortana від Microsoft провалився

1 хв. читання
msft cortana 4

Голосовий помічник Cortana від Microsoft не конкуруватиме з Amazon Alexa, Apple Siri і Google Assistant. Як повідомив голова Microsoft, тепер цей напрямок буде розвиватися як частина офісного пакету Office 365. При цьому над віртуальним асистентом продовжать працювати, щоб зробити його функціональнішим і кращим. Про це пише AKKet.com.

Голова Microsoft Сатья Наделла заявив про те, що одна з головних особливостей операційної системи Windows 10 виявилася далеко не такою популярною серед користувачів, як очікувалося спочатку. У зв’язку з цим було вирішено відмовитися від подальшої підтримки голосового помічника Cortana, який в цей час значно гірший за всіх своїх конкурентів.

Коли американська корпорація тільки додала Cortana в Windows 10, вона заявляла про те, що даний голосовий помічник змінить ставлення користувачів до способу управління комп’ютером, тому як тепер віртуальний асистент зможе виконувати масу різних дій. Втім, як це часто буває, задумка Microsoft повністю провалилася, зараз, навіть через кілька років з моменту релізу цього асистента, користуються ним на постійній основі менше 2% користувачів.

Поділитися
Exit mobile version