Голосовий помічник Alexa тепер буде кричати, якщо навколо стоятиме галас

3 хв. читання
alexa for windows

Як би ми не намагалися, ми не завжди можемо бути в тихому місці. Amazon знає про це, і він додає нову функцію до Alexa, яка змусить цифрового помічника говорити голосніше, коли він виявить, що Ви розмовляєте з ним у галасливому місці.

Нова функція адаптивної гучності Alexa

Якщо Ви коли-небудь пробували поставити Alexa конкретне запитання під час роботи Ваших гучних приладів, Ви знаєте, що важко почути пристрій. Тому Ви збільшуєте гучність. Потім, коли Ваш прилад вмикається, то здається, що помічник кричить на Вас.

Amazon прагне подолати цю проблему за допомогою нової функції адаптивної гучності, яка виявлятиме, коли Ви знаходитесь гомінкому місці, і буде говорити голосніше. Коли зовнішній шум у цьому місці затихне, Alexa повернеться до нормального рівня гучності. Це позбавить Вас від необхідності збільшувати гучність залежно від кімнати.

На жаль, не виглядає, що ця функція підтримує зниження, ніж Ваше поточне налаштування гучності, якщо в кімнаті особливо тихо, але поки Ви зберігаєте гучність на комфортному рівні для Вашої кімнати, це не повинно бути проблемою. Ви також можете скористатися режимом шепоту, якщо хочете, щоб Alexa притихла.

Як увімкнути функцію адаптивної гучності

Щоб увімкнути цю функцію, просто скажіть: “Alexa, увімкни адаптивну гучність”. З цього моменту Alexa почне виявляти, коли у Вашій кімнаті все буде голосно, і відповідно регулюватиме свою гучність. Це звучить як зручна функція, припускаючи, що вона працює так само добре, як і рекламується.

Джерело: How-To Geak

Радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

Чому три випадкових слова – це найкращий пароль? ІНСТРУКЦІЯ

Як не стати жертвою програм-вимагачів? ПОРАДИ

Якими будуть нові смартфони Galaxy Z Fold 3 та Z Flip 3? ОГЛЯД

Як уникнути шахрайських схем із використанням deepfake-відео? ПОРАДИ

Навіщо інші антивіруси, якщо у Вас є Windows Defender? ПОРАДИ

Як налаштувати режим “Не турбувати” на телефонах Samsung Galaxy? – ІНСТРУКЦІЯ

Нагадаємо, ізраїльський виробник рішень для верифікації та забезпечення прозорості в мобільних та online-екосистемах GeoEdge повідомив про виявлення першої у світі кібератаки на домашні IoT-пристрої з використанням шкідливої реклами.

Також баг на офіційному сайті виробника автомобілів Ford Motor відкривав конфіденційні дані, доступ до яких міг отримати будь-який хакер. Серед інформації були бази даних клієнтів, відомості про співробітників тощо.

Окрім цього, американська трубопровідна компанія Colonial Pipeline виплатила 4,4 мільйона доларів хакерам, які викрали особисті дані майже 6 тисячам нинішніх та колишніх працівників компанії. Colonial Pipeline була вимушена сплатити викуп через ймовірність загрози газової кризи.

І майже анекдотична ситуація трапилася із розробником шкідливих програм, який розпочав їх тестування у своїй системі, щоб випробувати нові функції, а згодом дані потрапили на розвідувальну платформу хакерів. Мова йде про розробника Raccoon – трояна-викрадача інформації, який може збирати дані з десятків програм.

Поділитися
Exit mobile version