Google Assistant відповідатиме Вам рекламними оголошеннями

2 хв. читання
google assistant

У деяких відповідях голосовий помічник Google Assistant показуватиме рекламу – оголошення будуть такими ж, у звичайному пошуку Google. Про це повідомляє Ubergizmo.

Реклама впроваджується у персонального помічника як частина оновлення, яке характеризується новим стилем відповідей та більшою кількістю інтерактивних елементів.

Google вже підтвердила, що відповіді помічника “можуть містити існуючі оголошення, які Ви вже бачили сьогодні під час користування пошуковиком “.

Отже, якщо Ви запитаєте помічника про готелі поблизу, він відобразить оголошення для бронювання сайтів, які ви б побачили на звичайному пошуку Google.

Нагадаємо, синхронний переклад в режимі реального часу, у тому числі й на українську, запустила компанія Google у голосовому помічнику Google Assistant. Наприклад, Ви можете дати асистенту команду “стань моїм перекладачем з англійської” або “допоможи мені говорити японською”, і після цього віртуальний асистент почне показувати переклад того, що говорить користувач.

Також цього року вийде ще більше смартфонів з окремою клавішею на корпусі для виклику Google Assistant, що зробить їх “повнофункціональними смартфонами Android”. Такі кнопки вже є у нових моделей LG і Nokia (наприклад, LG G8 ThinQ і V50 ThinQ, Nokia 3.2 і 4.2), а найближчим часом до них приєднаються новинки Xiaomi, TCL і Vivo.

Окрім цього, у Google Assistant з’явиться альтернатива функції розпізнавання голосу. Компанія Google має намір запровадити нову функцію для свого “розумного” помічника під назвою Face Match.

 

Поділитися
Exit mobile version