Grammarly заблокувала свої продукти та сервіси в Росії та Білорусі

1 хв. читання

Компанія з українським корінням Grammarly заблокувала доступ до своїх продуктів та сервісів у Росії та Білорусі. Також у продукт додали спеціальне повідомлення. Воно спрямовує користувачів, які пишуть про війну, на ресурси для підтримки України.

“Ми – компанія, яка має глибокий зв’язок з Україною. Російські атаки є жахливими звірствами і спричинили величезні страждання, страх та розбиті серця. Нашим колегам, родині та друзям в Україні, будь ласка, знайте, що ми з вами повністю та всім серцем. Усім іншим ми просимо заявити про свою підтримку народу України, який продовжує чинити опір неспровокованому російському вторгненню”, – повідомляє компанія на своєму веб-сайті.

Grammarly stands with Ukraine e1646377037615

Grammarly виділила 5 мільйонів доларів організаціям і фондам, які підтримують народ України. Кошти будуть переказані протягом наступних тижнів. Перший транш у 30 000 000 гривень вже надіслали на рахунки ЗСУ, фонду «Повернись живим» та міжнародної організації Save the Children.

«Ми закликаємо міжнародні спільноти до підтримки — будь-яка допомога буде безцінною. Мирні демонстрації, звернення до урядів, пожертви нашим захисникам і гуманітарним організаціям, які допомагають людям в Україні. Ми додаємо інформаційні повідомлення на вебсайт Grammarly та в наші глобальні соціальні акаунти, загальна аудиторія яких — понад 8 мільйонів людей з усього світу», — додали в компанії.

Поділитися
Exit mobile version