Reddit забороняє всі посилання на російські державні ЗМІ, включаючи RT і Sputnik

2 хв. читання
01oelITyswhb8F40mD205Vs 1.fit lim.size 1200x630.v1644489484

Розважальний веб-сайт Reddit є першим, хто повністю заборонив посилання з цих джерел.

Reddit – розважальний, новинний онлайн-сервіс, а також інтернет-ЗМІ, де зареєстровані користувачі можуть додавати свій контент, такий як текстові пости або прямі посилання й обговорювати їх, йде на крок далі, ніж будь-які інші соціальні мережі, оскільки російське вторгнення в Україну триває.

У повідомленні , зробленому в четвер, Reddit поділився, що він заборонить посилання на Russia Today (RT), Sputnik та будь-які інші російські державні ЗМІ. Це обмеження поширюватиметься на весь сайт, а це означає, що посилання на ці джерела будуть заборонені в усіх спільнотах субредитів платформи та в усіх регіонах.

Це остання акція сайту соціальних мереж у відповідь на конфлікт в Україні, хоча Reddit зазначає, що деякі субредіти вже мали заборону, встановлену модераторами спільноти. Раніше компанія « поклала на карантин » свої субредити r/Russia і r/RussiaPolitics через поширення дезінформації в цих спільнотах. Це означає, що ці субредіти не з’являтимуться в результатах пошуку, рекомендаціях чи стрічках на сайті, і користувачі, які безпосередньо відвідують ці спільноти, будуть вітатися з попередженням щодо вмісту, який публікується.

Рішення Reddit щодо загального обмеження російських державних ЗМІ, таких як RT і Sputnik, виходять далеко за межі того , що зробили будь-які інші платформи , такі як Facebook, Twitter і YouTube. Деякі служби соціальних мереж демонетизували або перестали рекомендувати цей вміст. Інші мають обмежений доступ лише в ЄС. Reddit є забороною на весь сайт, незалежно від географічного розташування.

На додаток до заборони посилань, Reddit поділився, що не приймає рекламу, яка «націлена на Росію або походить від будь-якої російської організації, урядової чи приватної».

Поділитися
Exit mobile version