iOS 13 буде доступна не для всіх моделей iPhone

2 хв. читання
6s plus

Після виходу iOS 13 від Apple компанія знизить рівень підтримки нової операційної системи для декількох iPhone та iPad. Про це повідомляє ilounge.

Нижче наведено список пристроїв iPhone та iPad, які, ймовірно, більше не будуть оновлюватися:

  • iPhone 6s iPad Mini 2 iPod touch 6-го покоління;
  • iPhone 6s Plus iPad Mini 3;
  • iPhone 6 Plus iPad mini 4;
  • iPhone SE iPad Air;
  • iPhone 5s iPad Air 2.

Ці моделі, на жаль, не отримають оновлення під iOS 13. Компанія також обмежить нові можливості, деякі з яких не будуть працювати на пристроях, таких як iPhone 7, 7 Plus, iPhone 8 і 8 Плюс.

За чутками, на iPhone X також не можна буде користуватися деякими новими можливостями — це зробили, щоб багато клієнтів оновилися до своїх останніх моделей iPhone. Адже нова модель iPhone, які з’являться у вересні, отримають ексклюзивні функції на iOS 13.1 з її виходом у жовтні.

Якщо Ви користуєтеся старим пристроєм iPhone чи iPad, і він має гарний вигляд, пропонуємо зберігати стару модель, яка не отримуватиме оновлення iOS 13, за винятком оновлень безпеки.

Нагадаємо, нова операційна система iOS 13 має безліч нововведень, які компанія Apple презентувала на конференції WWDC 2019. Серед них – нове меню регулювання гучності, можливість блокування вхідних дзвінків від невідомих номерів і розумне управління енергоспоживанням.

Також компанія Apple представила iPadOS – операційну систему для пристроїв iPad. iPadOS заснована на тій же платформі, що і iOS, додає нові можливості та зрозумілі функції, створені спеціально для великого екрану і широкого функціоналу iPad.

Окрім цього, компанія Google випустила червневі оновлення безпеки для Android, що виправляють 22 уразливості. Оновлення складаються з двох рівнів – 2019-06-01 й 2019-06-05 і виправляють уразливості в Android System і Framework, компонентах ядра Linux, компонентах Qualcomm (в тому числі з закритим вихідним кодом) і фреймворку Media.

Поділитися
Exit mobile version