iTunes більше не буде на macOS – її замінить програма Apple Music

2 хв. читання

Окрему музичну програму, яку міститиме наступна основна версія операційної системи macOS 10.15, виявили журналісти видання 9to5Mac. Новий музичний додаток буде створено за допомогою проекту Marzipan, що дозволяє програмам iOS працювати на Mac.

Нещодавно джерела, знайомі з розвитком macOS, уточнили, що новий автономний додаток Music на macOS буде насправді додатком AppKit, що базується на iTunes.

Програма буде включати в себе безліч додаткових функцій, якими користуються користувачі iTunes, в тому числі смарт-плейлисти, вдосконалене керування бібліотеками, синхронізація з пристроями iPod і iOS, і навіть читання та записування дисків.

Ця нова версія стане останнім кроком у процесі, розпочатому з iTunes 12.7, який був оновлений розробниками, щоб зосередитися на музиці, фільмах, телевізійних шоу, підкастах і аудіокнигах. З новими автономними програмами для всіх типів мультимедіа на MacOS 10.15, iTunes буде фокусуватися лише на музиці і перейменовується в Music, як і його колега на iOS.

Можливо, старіша версія iTunes буде доступна для користувачів, яким потрібні додаткові функції, як у поточній версії, доступній для завантаження, і включає App Store, підтримку мелодій дзвінка та інші застарілі функції.

Нагадаємо, під час конференції Google I/O 2019 компанія Google оголосила про безліч цікавих нових функцій Android Q, одна з яких заміна Android Beam.

Google оголошує про новий спосіб доставки оновлень безпеки для Android для основних компонентів ОС. На конференції розробників Google I/O 2019, яка відбулася в Маунтін-В’ю, штат Каліфорнія, Google оголосила про серйозні зміни в тому, як нова мобільна операційна система Android Q отримає оновлення безпеки.

Також, останні версії браузерів UC Browser і UC Browser Mini для Android-пристроїв, що налічують понад 600 мільйонів завантажень, уразливі до URL-спуфінга.

Поділитися
Exit mobile version